Hayırdır acaba canım valla ben de korkardım hele teksemGünaydın bu arada kızlar. Dün gece 3de ezan sesleri duydum yaşayan var mı. Çok korktum.
Gayipten duyuyordum sanırım. Pencereyi açıyorum yok. Kapatıyorum geliyor. 4 kere ezan okunduHayırdır acaba canım valla ben de korkardım hele teksemgece 3 te ne ezanı acaba
Hımm olabilir uykuluyken falan bir de gece insan olmayan sesleri duymaya açık oluyor nedense ben de öyleyimGayipten duyuyordum sanırım. Pencereyi açıyorum yok. Kapatıyorum geliyor. 4 kere ezan okundu
Çok korktum valla. Dua okumasam. Kaç Ayetel Kürsi okuyorum hergunHımm olabilir uykuluyken falan bir de gece insan olmayan sesleri duymaya açık oluyor nedense ben de öyleyim
3. Yü duyduktan sonra yeter artık kardeşten dedi
Ödev bekliyorum komutanımEtiketlere dönüş yapmayan, sayfaya uğramayanlar var. Pazartesi liste temizliği yapıcam.
Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Biz de büyüğün zihni sinir sorularından bıktık beynimizi yakıyor bazen
Ödev verildiÖdev bekliyorum komutanım
Odak noktası mutfak dedi. Başka ödev verdi mi?Ödev verildi
Nevresim değiştirmek bı tane daha vardı neydiOdak noktası mutfak dedi. Başka ödev verdi mi?
Aynen, fırçadan memnun kaldın mı
Bende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?Ablamın ikizlerin birisi de öyle. Okulda test sorularını sorguluyor, çok mantıksız, bu böyle mi sorulur falan diyeÖğretmenler isyanda
Bi kaba su koyuyorum lavanta damlatıyorum baya iyi kokuyor ortalık daa salondaki halı biraz kabarık ona ince geldi başka çeşitlerinide alıcam gördükçe
Banyo temizlemekmiş diğeri. Nevresimler değişti dün bi tek benim oda kaldı. Onu değiştireyim banyo da dün temizlendi. Mutfaktayım şu anda onu temizlemem lazım ama önce pasta yapıcamNevresim değiştirmek bı tane daha vardı neydi
Nevresim değiştirmek bı tane daha vardı neydi
Bende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?