Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz de büyüğün zihni sinir sorularından bıktık beynimizi yakıyor bazen

Ablamın ikizlerin birisi de öyle. Okulda test sorularını sorguluyor, çok mantıksız, bu böyle mi sorulur falan diye Öğretmenler isyanda

Ablamın ikizlerin birisi de öyle. Okulda test sorularını sorguluyor, çok mantıksız, bu böyle mi sorulur falan diye Öğretmenler isyanda
Bende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?

Bi kaba su koyuyorum lavanta damlatıyorum baya iyi kokuyor ortalık daa salondaki halı biraz kabarık ona ince geldi başka çeşitlerinide alıcam gördükçe

Lavantanin neyini damlatıyorsun, yağı değildir dimi, suyu falan mi oluyor, nereden alıyoruz Ne çok sormuşum

Bende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?

Doğaları böyle sanırım, dediğini yapsa susması gerekir Kendilerince haklılar, bence de haklılar aslında da özellikle dışarıdan yaşça büyük olanlarda sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…