Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün neler yaptım sabahtan biraz yattım derse gidicem diye bişey yapamadım.
Gittim meğer dersim yokmuş geri döndüm.
Acele yatakları topladım çamaşır koydum.
Ablam geldi ben okula gittim geldim saat 2 ye geliyodu.
Kahvaltı çay sohbet derken 3 puçuk oldu o gitti.
Acele mutfağı topladım çaycıda sirke limon kaynattım dışınıda cifledim
Ocağı sildim.
Çok hızlıca evi süpürdüm giyinip okula çıktım.
Gelincede bi lavaboları yıkadım sonra yemek.

Çok yoruldum bu hafta istemiyorumki yere çöp düşsün. Temiz tutucam diye uğraşıyorum pislendimi zor temizliyorum.
Bundan sonra hergün açıcam diye karar aldım zaten kırıntı oluyo zorunlu aslında hergün.
Dün normalde eşim beklerken acele çıkardım süpürge bile açmazdım.
Ama baktım bişeyler var gelince yorgun olucam ertesi güne kalıcak hızlıca süpürdüm işte bi sürüde dırdır etti eşim beklemiş diye.
Arabayla gidiyoruz diye ona güvendim sanki hiç okula gitmemişim.
Öyyle işte darlandım ama geçti :)

terliksuu prenses diyodun ya benim eşimde soyludur biraz

Tam dün aklıma gelmişti iyi bari odak noktası vermiyo diye
Geçirmeyeydin iyiydi
Vay vay maşaallah kesinlikle her gün süpürmek bizim için kolaylık aslında, birikşnce daha zor oluyor temizlik

Ruh halimle sizleri de gamlı baykuş moduna sokmak istemedim canım valla bir de hastalık bitirdi beni ama ne yalan söyliyim burdaki sıcaklığı özledim :)
O zamaaan geri döneyim bugün büyük temizlik günüm elimde olsa hortumla tüm evi yıkayacağım:) :) bazen dertlerimi yazıyorum şimdiden affola :)
Bu ay tüp bebeğe başlayacaktım tekrar ama sanırım doktor başlamayacak ben de sahalara döneyim negocum etiketine talibim :)
Gün içinde neler yaptığımı yazarım bugün uzun bana bu gece zaten uzun 21 Aralık he he :) :)

İnsanın enerjisini sömürüyorlar valla. Niye geldim ki, niye evlendim ki bütün hayatını tekrar sorguluyorsun. unutmaya çalışalım napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…