Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın güzel bir haftasonu diliyorum

Ailemin yanında hayata devam ediyorum koca evine bir süre daha dönesim yok ekmek elden su gölden hayat güzelmiş fakat sayenizde aklımda sürekli dönünce evde yapacağım temizliğin planları dönüyor

Bende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?
Aa benimkide acayip bana göre saçma sorular sorar sürekli babam diyor çok soru soran zeki olur. En son babama kardesime bisey koymuslar bizde neden yok falan demiş babam diyor seninki fazlamı konuşuyor

Burda her ruh hali ile varız canım, derdimiz de var mutluluğumuz da
Dönmene sevindim

Bi kaba su koyuyorum lavanta damlatıyorum baya iyi kokuyor ortalık daa salondaki halı biraz kabarık ona ince geldi başka çeşitlerinide alıcam gördükçe
Benimde yeni almam lazım
Günaydın bu arada kızlar. Dün gece 3de ezan sesleri duydum yaşayan var mı. Çok korktum.
Yok canım sana gelmiş sadece o ses
Harikasın, hem de ne muhteşem
Kolay gelsin canım
Ödev bekliyorum komutanım
Verdim canım
Canım @Delft 'in kızının geniz eti alınmış dün, ve iki kulagına tup takilmış iyiymiş hastaneden çıkarmışlar soranlara da cok selami var
Aa sende selam söyle çok geçmiş olsun. Sen nerden haber aldın
Benim fırça, yaparken elimde kalıyor ikiye ayrılıp, sizin de öyle mi, yeni mi almam gerekiyor
Yeni al canım
Bunun dönüşü var

Ben özelden başka birşey sormuştıumm canım o şekilde haberim oldu

Bende mutfağın camini sildim tüm beyaz eşyaları sildim peteği sildim perdeyi attım makinaya yıkanıyor tuvalet lavabo tamam şimdide kızım banyoyu ovuyor illa yapicam diye ağladı kombiyi sildim bide dolapları silebilirsem iyi olacak akşam maratona kadar mutfağı bitiriyim :)

Bende silerim dolapları akşama kadar bir sürü iş yaparım uçarak gidiyorum

Kuzular sabah kalktık küçük kuzuyla güneşin doğuşunu izledik en kısa gün ya ödevdi....
neyse sıra Nego un ödevindeydi sadece bizim oda kalmıştı nevresimleri önce makineye ardından kurutmaya attım ki dönünce takayım yedek yok
Ordan geçtim mutfağa çocukların en sevdiği pastayı yaptım hasta olduğum için toparlayamadığım mutfağı toparladım makineyi çalıştırdım
Küçüğü hocasına emanet edip büyüğe söz verdiğim gibi sinemaya götürdüm biletler pahalı olduğu için sadece o girdi. Mc donalds dan 1 TL ye kahve aldım şarjı takacak yer bulamayınca sessiz sakin, parasız ve şarjlı bir mekan olan avm nin mescidine girdim size yazıyorum eve gidince işlere kaldığımız yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…