- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Töbe rüyadır kızGünaydın bu arada kızlar. Dün gece 3de ezan sesleri duydum yaşayan var mı. Çok korktum.
Ben hızlı gonzales ikinin üçüm lafımı olurBen seni ikinciye hamilesin sanıyordum
Niye bunkadar mutsuzsun sen yaİnsanın enerjisini sömürüyorlar valla. Niye geldim ki, niye evlendim ki bütün hayatını tekrar sorguluyorsun. unutmaya çalışalım napalim
Aa benimkide acayip bana göre saçma sorular sorar sürekliBende de var bi tane onlardan. Soru sormadan önce bi düşün diyorum. Acaba o soru ile karşındakini sinirlendirir miyim?
Burda her ruh hali ile varız canım, derdimiz de var mutluluğumuz daRuh halimle sizleri de gamlı baykuş moduna sokmak istemedim canım valla bir de hastalık bitirdi beni ama ne yalan söyliyim burdaki sıcaklığı özledim :)
O zamaaan geri döneyim bugün büyük temizlik günüm elimde olsa hortumla tüm evi yıkayacağım:) :) bazen dertlerimi yazıyorum şimdiden affola :)
Bu ay tüp bebeğe başlayacaktım tekrar ama sanırım doktor başlamayacak ben de sahalara döneyim negocum etiketine talibim :)
Gün içinde neler yaptığımı yazarım bugün uzun bana bu gece zaten uzun 21 Aralık he he :) :)
Benimde yeni almam lazım
Bi kaba su koyuyorum lavanta damlatıyorum baya iyi kokuyor ortalık daa salondaki halı biraz kabarık ona ince geldi başka çeşitlerinide alıcam gördükçe
Yok canım sana gelmiş sadece o sesGünaydın bu arada kızlar. Dün gece 3de ezan sesleri duydum yaşayan var mı. Çok korktum.
Harikasın, hem de ne muhteşemEki Görüntüle 2567391
Kim demiş bizim evin 2+1 olduğunu
Buna yemek yapmayı,balkon yıkamayı ve ıvır zıvır çıkacak işleri eklemeye yer kalmadı :)
Haftaiçi okulda olunca işler birikiyor ama bana terapi oluyor :)
Nego dönüşüm muhteşem olmuş değil mi :)
Kolay gelsin canımDün yemek yapıldı
Mutfak toplandı
Çamaşır yıkandı
Bu haftasonu biraz yoğun geçecek, evde olmayacağız
Akşam nevresim değiştiririm
Yarın eşimle temizlik yapıp
Ütüleri bitiririm diyorum
Umarım planladığım gibi olur, herkese iyi haftasonları
Verdim canımÖdev bekliyorum komutanım
Aa sende selam söyle çok geçmiş olsun. Sen nerden haber aldınCanım @Delft 'in kızının geniz eti alınmış dün, ve iki kulagına tup takilmış iyiymiş hastaneden çıkarmışlarsoranlara da cok selami var
Yeni al canımBenim fırça, yaparken elimde kalıyor ikiye ayrılıp, sizin de öyle mi, yeni mi almam gerekiyor
Bunun dönüşü varGünaydın güzel bir haftasonu diliyorum
Ailemin yanında hayata devam ediyorum koca evine bir süre daha dönesim yok ekmek elden su gölden hayat güzelmişfakat sayenizde aklımda sürekli dönünce evde yapacağım temizliğin planları dönüyor
Eşin evde mi yaAcı gerçeği uzatıyorum o yüzden
Ben özelden başka birşey sormuştıumm canım o şekilde haberim olduBurda her ruh hali ile varız canım, derdimiz de var mutluluğumuz da
Dönmene sevindim
Benimde yeni almam lazım
Yok canım sana gelmiş sadece o ses
Harikasın, hem de ne muhteşem
Kolay gelsin canım
Verdim canım
Aa sende selam söyle çok geçmiş olsun. Sen nerden haber aldın
Yeni al canım
Bunun dönüşü var
Eee akşam ki marotona ne iş kalacakBugün enerji doluyum kızlar maratona gidesim var.Nego bana bir etiket atabilir misin kız inşallah biri çıkar
Bende silerim dolapları akşama kadar bir sürü iş yaparım uçarak gidiyorumBende mutfağın camini sildim tüm beyaz eşyaları sildim peteği sildim perdeyi attım makinaya yıkanıyor tuvalet lavabo tamam şimdide kızım banyoyu ovuyor illa yapicam diye ağladıkombiyi sildim bide dolapları silebilirsem iyi olacak akşam maratona kadar mutfağı bitiriyim :)
Ben sürekli eşimin koyundeyim nego o yüzdenEtiketlere dönüş yapmayan, sayfaya uğramayanlar var. Pazartesi liste temizliği yapıcam.
@Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
@Delft
B BUSR4
@mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
D Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?