- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun dut şimdi nasıl eşin gidebildin miNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
GidemedimGeçmiş olsun dut şimdi nasıl eşin gidebildin mi
Ya biri gelseydi ya çocukların yanına odadaysa bi görsen ikinize de iyi gelir.Canım aort damarı tamamen tıkanmış. Uzun süredir tıkalı olduğu için de kireçlenmiş. Anjuo ile açılmamış. Dr güçlü kan sulandırıcılar getirtmiş onu veriyolarmış tıkanıklığı yumuşatmak için. Perşembe günü tekrar anjuo olacak.stend takılacak .bypass için yaşı çok genç en son çare onu yaparız demiş.
Gidemedim
Allah razı olsun bonusumYa biri gelseydi ya çocukların yanına odadaysa bi görsen ikinize de iyi gelir.
Özelelikle duada adını geçirdim dut Allahım şifa versin.
Tedavisi başarılı olsun çabucak çıksın
Normal bi zaman değil ki canım çocuk durmaz diye mi gitmiyosunAllah razı olsun bonusumküçük kızım durmuyo. Telefonla görüştük. Görüntülü aradı ara ara da mesajlaşıyoz. Ama gidip göremedim
En çok ihtiyacım olan şey bunun sünnet olduğunu bilmiyordum.
Sunnetlere ilgim sevgim büyük.
Bugünden itibaren inşallah ben de bunu bir yaşam felsefesi haline getirebilirim.
Çünkü içimde uyuyan bir aslan yatıyor bazen
Ne bilim bonusum gitmeyi çok istedim. Geri onu öyle görmeye dayanamam dedim. Götüren de yok .Normal bi zaman değil ki canım çocuk durmaz diye mi gitmiyosun
6 ay önce falan yine kalp ağrısıyla gitmişti. Bakan dr ilgilenmemiş çok. Bişeyin yok diye göndermiş.D u t Benim erkek kuzenim bi kalp krizi geçirdi şok olduk hepimizden sağlıklı bilirdik zatıftı gram yağı yoktu.
Zamanla olan belirtileri anlamadı demek.
Eşinin varmıydı belirtisi?
Dayanamam deme canım herkes gidip görse bile sen başka. Hastaya moral lazım eve gelip ağlarsın ona sağlam görünceksin.Ne bilim bonusum gitmeyi çok istedim. Geri onu öyle görmeye dayanamam dedim. Götüren de yok .
6 ay önce falan yine kalp ağrısıyla gitmişti. Bakan dr ilgilenmemiş çok. Bişeyin yok diye göndermiş.bu da öyle zayıf. Hastaneye gittiğinde kalp krizi geçiriyomuş
İnşallah canım allah razı olsunDayanamam deme canım herkes gidip görse bile sen başka. Hastaya moral lazım eve gelip ağlarsın ona sağlam görünceksin.
Hasta sevdiklerinin yüzünden anlıyor çünkü durum kötü bunlarda kötü diye.
İnş gidebilirsin gidersen elini üzerine koyup 7 fatiha 422 Ya şafi oku inşallah
Günaydın4 nisan ödevi
Fırın temizlemek.
Yazlık, kışlık kıyafetleri değişmemiş olanlar için bugünden itibaren başlamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Selam canım dün aldığım duanın yanında yasinde ekledim duamda belirttim rabbim kabul etsinİnşallah canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?