Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım aort damarı tamamen tıkanmış. Uzun süredir tıkalı olduğu için de kireçlenmiş. Anjuo ile açılmamış. Dr güçlü kan sulandırıcılar getirtmiş onu veriyolarmış tıkanıklığı yumuşatmak için. Perşembe günü tekrar anjuo olacak.stend takılacak .bypass için yaşı çok genç en son çare onu yaparız demiş.

Geçmiş olsun dut şimdi nasıl eşin gidebildin mi
Gidemedim

Ya biri gelseydi ya çocukların yanına odadaysa bi görsen ikinize de iyi gelir.
Özelelikle duada adını geçirdim dut Allahım şifa versin.
Tedavisi başarılı olsun çabucak çıksın

Ya biri gelseydi ya çocukların yanına odadaysa bi görsen ikinize de iyi gelir.
Özelelikle duada adını geçirdim dut Allahım şifa versin.
Tedavisi başarılı olsun çabucak çıksın
Allah razı olsun bonusum küçük kızım durmuyo. Telefonla görüştük. Görüntülü aradı ara ara da mesajlaşıyoz. Ama gidip göremedim

Gerçekten sünnet mi bilemem.
O sırada biri değildi ki aç olduğunu bile söylemezken kendi sıkıntısını başkasına belli etme kısmı çok hafif kalıyor.

Hepimizin ihtiyacı var sakinliğe.

Normal bi zaman değil ki canım çocuk durmaz diye mi gitmiyosun
Ne bilim bonusum gitmeyi çok istedim. Geri onu öyle görmeye dayanamam dedim. Götüren de yok .
D u t Benim erkek kuzenim bi kalp krizi geçirdi şok olduk hepimizden sağlıklı bilirdik zatıftı gram yağı yoktu.
Zamanla olan belirtileri anlamadı demek.
Eşinin varmıydı belirtisi?
6 ay önce falan yine kalp ağrısıyla gitmişti. Bakan dr ilgilenmemiş çok. Bişeyin yok diye göndermiş. bu da öyle zayıf. Hastaneye gittiğinde kalp krizi geçiriyomuş

Dayanamam deme canım herkes gidip görse bile sen başka. Hastaya moral lazım eve gelip ağlarsın ona sağlam görünceksin.
Hasta sevdiklerinin yüzünden anlıyor çünkü durum kötü bunlarda kötü diye.
İnş gidebilirsin gidersen elini üzerine koyup 7 fatiha 422 Ya şafi oku inşallah

İnşallah canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…