JES'im minoşumÇok şükür canım o olmasa çok zorlanırdım
Canım efserimJES'im minoşum
Geçmiş olsun canım inşallah iyi olur eşin hemenNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
Dün iyiydim şükür canım ilk gün zorladı sadece dünkü gibi olursa inşallah tutarımRabbim şifa versin süpürgem emziriyorsun zorluyorsa çok üsteleme belki seni o da halsiz bırakır dikkat kendine
Ben yıkamadan kaldırıyorum zaten temizler yani giyilmiş kıyafeti dolaba kaldırmam ki ben üstümüzden çıkanı yıkarım hemenAynen bende bunu planladım. Hepsini 15 dk sürecek bir programa attıracağım eşime. Çıkar kurur sonra da kaldırırım. Yazlıklara yer yok askıda
Nego ben 2 taneden emin olamadım ben hastayken karışmış olabilir sırf onlar yüzünden hepsini kısa programa atacağımBen yıkamadan kaldırıyorum zaten temizler yani giyilmiş kıyafeti dolaba kaldırmam ki ben üstümüzden çıkanı yıkarım hemenkocam sinir olur o yüzden evide yıka rahatla diye
Sabun koyuyorum kaldırdıklarımın arasına birde.
NegoooooooooooooGeçmişe bakamadım pek,fırsatım olursa bakarım yoğun geçiyor günlerim
Günaydın cümletenGünaydın, hayırlı güzel haberler alacağımız bir gün diliyorumEki Görüntüle 3040378
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Ne ulaNegooooooooooooo
Ne olacak terazilerin bu hoş kokular sevdası negooooooooNe ula
Fırını aldım4 nisan ödevi
Fırın temizlemek.
Yazlık, kışlık kıyafetleri değişmemiş olanlar için bugünden itibaren başlamak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Amber kokusunu merak ediyorum. Dünyada ki bütün güzel kokular benim olsa keşkeeeNego ben 2 taneden emin olamadım ben hastayken karışmış olabilir sırf onlar yüzünden hepsini kısa programa atacağımsabun güzel bende de var amber kokusu birde lavanta kesesi.
Bak ne yazdım şimdiNe olacak terazilerin bu hoş kokular sevdası negoooooooo
Amber kokusunu merak ediyorum. Dünyada ki bütün güzel kokular benim olsa keşkeee
Ben buna şey diyorum eceli gelmiş eşek cami duvarına işermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?