Düzenli Evimiz & Hayatımız

Para olarak Bağışlama değil de, adak olarak yurtdışında veya yurtiçinde kestirebilirsin. Adın söylenirken videosunu falan da çekip yolluyorlar
Evet daha önce umuda koşanlar derneğine bağış yaptım ama 1200 e sabitlemişler yurt dışı adak fiyatını. Yurt içi 1200 yurt dışı 900 diyor diyanet de. Başla dernek biliyor musun yurt dışı çalışan ? Kızılay dışında.

Diyanet devlet kuruluşu olduğu için çoğu şeyden tasarruf ediyor olabilir.

İHH ya bağışlamıştık biz birkaç sefer.

Biz ihh ya yapıyoruz genelde canım yıllardır. Birde diyanet.
Adak dediysen eğer adak olmak zorunda ,ihmal etmeyin halletmeye bakın. Zorlar diyorsun Allah kolaylık versin.

Bizde bebeğimiz için adamistik. Para olmuyor bildiğim kadarıyla.
Uygun olanlarda var Bi sorun. adak dediyseniz öyle olmalı. Nasıl niyet ettiysen yerine getirmek zorundasin.
Yine de fetva hattına sorabilirsin.

Adak adadağın için kestirmen lazım canım.Güvenilir yerler var biliyorsundur yurt dışında kestiriyorlar Afrika da en çok.Videosunu da çekip gönderiyorlar.Oğlumun akikasını yurt dışında kestirmiştik bizde ama senin ki adakmış.Erkek kardeşim bi kurbana ortak olmuştu çok hoşuma gitmişti Afrikada kestirilmişti. Niyetini gerçekleştirmen en hayırlısı olacak Rabbim kabul etsin inş.

Adak adadığın için ücretini yardım olarak bölüştürüp derneklere vermen olmaz diye biliyorum. Adağını kurban olarak yerine getirmen lazım. Ben genellikle Afrika'ya gönderiyorum, orada kesip videosunu atıyorlar. Niyetini ve adını da dile getiyorlar. Şuan fiyatı 1.000 TL...

Şuan havalar serin ilerlediği için henüz kışlık yazlık ayrımı yapmadım.
1 makine çamaşır yıkandı, serildi.
Bulaşık makinesi doldurulup, çalıştırıldı.
İftar yemeği hazırlandı. Çay keyfi yapıldı.
Ütü yapıldı, yarın birkaç günlüğüne anneme gideceğimiz için kıyafetleri hazırladım.
Bugün mayışık geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…