Evet daha önce umuda koşanlar derneğine bağış yaptım ama 1200 e sabitlemişler yurt dışı adak fiyatını. Yurt içi 1200 yurt dışı 900 diyor diyanet de. Başla dernek biliyor musun yurt dışı çalışan ? Kızılay dışında.Para olarak Bağışlama değil de, adak olarak yurtdışında veya yurtiçinde kestirebilirsin. Adın söylenirken videosunu falan da çekip yolluyorlar
Diyanet 900 tl diyor anlamadım kiAdaksa adak şeklinde olmalı canım fiyatı artmış olabilir ama maalesef yapmak gerekiyor
Diyanet devlet kuruluşu olduğu için çoğu şeyden tasarruf ediyor olabilir.Evet daha önce umuda koşanlar derneğine bağış yaptım ama 1200 e sabitlemişler yurt dışı adak fiyatını. Yurt içi 1200 yurt dışı 900 diyor diyanet de. Başla dernek biliyor musun yurt dışı çalışan ? Kızılay dışında.
Dur bakalım fikirler gelsin de hepinizin ortalamasına göre hareket ederizDiyanet devlet kuruluşu olduğu için çoğu şeyden tasarruf ediyor olabilir.
İHH ya bağışlamıştık biz birkaç sefer.
Bir de yeryüzü doktorları var. Oraya da birkaç defa nakdi bağış yapmıştım kuzucum instagram hesapları var bakabilirsinDur bakalım fikirler gelsin de hepinizin ortalamasına göre hareket ederiz
Orayı da duydum bak listeye ekleyeyim durBir de yeryüzü doktorları var. Oraya da birkaç defa nakdi bağış yapmıştım kuzucum instagram hesapları var bakabilirsin
Jesinkileri kim kessin kurban olduğum allah
Amin canım normal hastalık sandım bende çabucak geçsin gitsin.Evet Negocum
Burun tıkanıklığım iyice beter oldu bir de öküsürük başladıAllah'ım beterinden korusun ama zormuş
Amin Negocum aminn:)Amin canım normal hastalık sandım bende çabucak geçsin gitsin.
Biz ihh ya yapıyoruz genelde canım yıllardır. Birde diyanet.Kızlar birşey danışacağım size.
Ben evladımı sağ Salim kucağıma alırsam diye adak adadım hamileyken. Gidip kesme dağıtma şansımız yok. Diyorum adağın bedelini 2-3 yardım derneğine bölüştürüp bağışlayayım.
Size danışacağım konu bana güvenilir yerleri önerir fikir verir misiniz ? Birde adak bedeli her yıl artıyor ben niyetim zamanı da 700-800 tl demiştim. Sizce böyle adasam eksik kalır mı ? Yurt içi adak bedeli 1200 dü sanırım. Bu miktara da zorlarım ama bilmiyorum.
İyi olmana sevindimŞükür daha iyiyim canım ağrı sızı var da oda normal ne yapalım geçer inşallah
Bizde bebeğimiz için adamistik. Para olmuyor bildiğim kadarıyla.Kızlar birşey danışacağım size.
Ben evladımı sağ Salim kucağıma alırsam diye adak adadım hamileyken. Gidip kesme dağıtma şansımız yok. Diyorum adağın bedelini 2-3 yardım derneğine bölüştürüp bağışlayayım.
Size danışacağım konu bana güvenilir yerleri önerir fikir verir misiniz ? Birde adak bedeli her yıl artıyor ben niyetim zamanı da 700-800 tl demiştim. Sizce böyle adasam eksik kalır mı ? Yurt içi adak bedeli 1200 dü sanırım. Bu miktara da zorlarım ama bilmiyorum.
Adak adadağın için kestirmen lazım canım.Güvenilir yerler var biliyorsundur yurt dışında kestiriyorlar Afrika da en çok.Videosunu da çekip gönderiyorlar.Oğlumun akikasını yurt dışında kestirmiştik bizde ama senin ki adakmış.Erkek kardeşim bi kurbana ortak olmuştu çok hoşuma gitmişti Afrikada kestirilmişti.Kızlar birşey danışacağım size.
Adak adadığın için ücretini yardım olarak bölüştürüp derneklere vermen olmaz diye biliyorum. Adağını kurban olarak yerine getirmen lazım. Ben genellikle Afrika'ya gönderiyorum, orada kesip videosunu atıyorlar. Niyetini ve adını da dile getiyorlar. Şuan fiyatı 1.000 TL...Kızlar birşey danışacağım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?