Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende normalde tıkanırımiftardan sonra asla birşey yiyemezdim.Belki emzirdiğim içindir irmikli bi tatlı yapmıştım çayla birlikte yedim.
Bende tıka bassa doyduysam üzerine tatlı yiyemem tatlı için ya yarı aç olmam lazım ya da çok canımın çekmesi yoksa hiç aramam
Sana lazım kuzum
Sonuçlardan haber var mı

merhaba. Geçmişi yeni yeni okuyabiliyorum. Mesajları alıntılayamadım.
i p e k çocuğunuzun şimdi iyi olmuş olmasına sevindim. Geçmiş olsun.

D u t eşinize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Allah şifa versin.

Teneffus Zili geçmiş olsun. Kötü bir durum olmamasına sevindim. İlaçları kullanınca inşallah bir an önce toparlar.

Levaiz geçmiş olsun size de.

Etiketleyemediğim arkadaşlarım varsa özür dilerim. Sizlere de geçmiş olsun diliyorum çok.

Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yiyecek bir şeyler hazırlayıp mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Duş aldım. Sonrasında biraz kişisel bakım yaptım. Psikolojik olarak çok iyi geldi,
Eşimle yemeği hazırladık. Yemekten sonra mutfağı topladım,
Fırını temizledim.
Fırın tepsisini ve birkaç parçayı elde yıkadım.

Kızlar birşey danışacağım size.

Ben evladımı sağ Salim kucağıma alırsam diye adak adadım hamileyken. Gidip kesme dağıtma şansımız yok. Diyorum adağın bedelini 2-3 yardım derneğine bölüştürüp bağışlayayım.

Size danışacağım konu bana güvenilir yerleri önerir fikir verir misiniz ? Birde adak bedeli her yıl artıyor ben niyetim zamanı da 700-800 tl demiştim. Sizce böyle adasam eksik kalır mı ? Yurt içi adak bedeli 1200 dü sanırım. Bu miktara da zorlarım ama bilmiyorum.

Sağolasın canım

Ben de cevapları merak ettim Jesim , böyle bi durumumuz var bana da fikir olacak :)

Para olarak Bağışlama değil de, adak olarak yurtdışında veya yurtiçinde kestirebilirsin. Adın söylenirken videosunu falan da çekip yolluyorlar

Adaksa adak şeklinde olmalı canım fiyatı artmış olabilir ama maalesef yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…