Bende tıka bassa doyduysam üzerine tatlı yiyemem tatlı için ya yarı aç olmam lazım ya da çok canımın çekmesi yoksa hiç aramamBende normalde tıkanırımiftardan sonra asla birşey yiyemezdim.Belki emzirdiğim içindir irmikli bi tatlı yapmıştım çayla birlikte yedim.
Kaşık okudum yaa diyorum kaşıkları napicaktikKışlıklara başlayamadım bugün, gün anca yetti
Doymadın zaar bugünKaşık okudum yaa diyorum kaşıkları napicaktik
Ehh mutemadiyenDoymadın zaar bugün
Evet NegocumGeçmiş olsun kovid mi oldun
Nego sen iyi bir insansınSallayamıyorum her şeyi kontrol altında tutma manyaklığı bu başka bir şey değil.
Madde madde yazsam bir gün sorumluluklarımı benim olmayan sahiplendiklerimi ,kafamdakileri
Jesinkileri kim kessin kurban olduğum allah
Benn yıkama işini hallettim anca kurusun yarında kaldırma işiKışlıklara başlayamadım bugün, gün anca yetti
Kaşık havası bilin miKaşık okudum yaa diyorum kaşıkları napicaktik
Sağolasın canımmerhaba. Geçmişi yeni yeni okuyabiliyorum. Mesajları alıntılayamadım.
i p e k çocuğunuzun şimdi iyi olmuş olmasına sevindim. Geçmiş olsun.
D u t eşinize geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Allah şifa versin.
Teneffus Zili geçmiş olsun. Kötü bir durum olmamasına sevindim. İlaçları kullanınca inşallah bir an önce toparlar.
Levaiz geçmiş olsun size de.
Etiketleyemediğim arkadaşlarım varsa özür dilerim. Sizlere de geçmiş olsun diliyorum çok.
Ben de cevapları merak ettim Jesim , böyle bi durumumuz var bana da fikir olacak :)Kızlar birşey danışacağım size.
Ben evladımı sağ Salim kucağıma alırsam diye adak adadım hamileyken. Gidip kesme dağıtma şansımız yok. Diyorum adağın bedelini 2-3 yardım derneğine bölüştürüp bağışlayayım.
Size danışacağım konu bana güvenilir yerleri önerir fikir verir misiniz ? Birde adak bedeli her yıl artıyor ben niyetim zamanı da 700-800 tl demiştim. Sizce böyle adasam eksik kalır mı ? Yurt içi adak bedeli 1200 dü sanırım. Bu miktara da zorlarım ama bilmiyorum.
Bekleyelim bakalım cancağzımBen de cevapları merak ettim Jesim , böyle bi durumumuz var bana da fikir olacak :)
Para olarak Bağışlama değil de, adak olarak yurtdışında veya yurtiçinde kestirebilirsin. Adın söylenirken videosunu falan da çekip yolluyorlarKızlar birşey danışacağım size.
Ben evladımı sağ Salim kucağıma alırsam diye adak adadım hamileyken. Gidip kesme dağıtma şansımız yok. Diyorum adağın bedelini 2-3 yardım derneğine bölüştürüp bağışlayayım.
Size danışacağım konu bana güvenilir yerleri önerir fikir verir misiniz ? Birde adak bedeli her yıl artıyor ben niyetim zamanı da 700-800 tl demiştim. Sizce böyle adasam eksik kalır mı ? Yurt içi adak bedeli 1200 dü sanırım. Bu miktara da zorlarım ama bilmiyorum.
Adaksa adak şeklinde olmalı canım fiyatı artmış olabilir ama maalesef yapmak gerekiyorKızlar birşey danışacağım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?