- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Vayyy günaydın noterimsu
Bende direkt ayrı odalara alıyorum, ayrı kalında kıymetinizi bilin diyebenim anam akıllı ya oynayın ya ikinizde koltukta oturcaksiniz der giderdi
ben kim hakli duymak istemiyorum aranızda halledin derdi
hata bizde uzun uzun anlatınca anlayacaklar saniyoz
Hadi inşallah olumlu olur görüşmeBacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürcekler
Çekmiyor muydunapiyon kız negom
su an telefon cekiyo çok mutluyum
Sağlıklı güzel haberler kuzumBacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürcekler
Ağanın eli tutulmazNe ödev versem Eki Görüntüle 3042825
Bende direkt ayrı odalara alıyorum, ayrı kalında kıymetinizi bilin diyeyalvarıyorlar sonra anne nooolur bir daha yapmıycaz
Kendimi paralayıp iki saat izah etsen de kardeş kavgası kaçınılmaz çünküaha bi anam kılıklı dahamantıklı olan da o galiba. kendi sorunlarını kendileri çözünce daha sağlam oluyo ilişkiler
Kendimi paralayıp iki saat izah etsen de kardeş kavgası kaçınılmaz çünküsonucunu görsünler ona göre hareket etsinler. Hoş içim içimi yer yine şişerim o ayrı
Tabii şişiyordur, gamsız biriyse bilemem amaaynen öyle çocuk dalaşı it dalaşı derler bizde. surda kavga edip burda oynarlar
anam da şişer miydi acaba bi sorayım arayınca
Tabii şişiyordur, gamsız biriyse bilemem ama
Ütü dağını gördü7 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Hadi canım inş.Bacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürcekler
Halbuki çok umut bağlamıştım sendeki mopa.Köşeler bunda da sorun canım hepsini bi yere topluyorum gelen çöp olursa elimle ya da çoksa bezle alıyorum
Balkonum tertemiz çok şükür, çamaşır alayım7 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?