Sağol canım.Aaa evet olabilir. Allah kolaylık versin sana da canım.
Mecburdum hava ısındı ne giyecektikSırf o iç sıkıntısı nedeniyle dökmek istemiyorum
Bende hep veriyorum anlamadım bu işiOh valla Ramazan’da kafan rahat etmiştir ben de Ramazan’dan önce yapasım geldi de baktım olmuyor yavaş yavaş bayrama anca bitiririm bebelerle bi mutfağı iyi kötü halletmişim tabi yine kirlendi de orası ayrı
Valla ben sürekli evden çıkarıyorum öyle çok almıyoruz da niye bu kadar birikiyor anlamış değilim
Canım benim başın sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllahDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Millette ne gözler var
Kazakların kollarını kesip kesip yaz moduna gecerizMecburdum hava ısındı ne giyecektik
Niye biz insan değil miyiz
Sağlığına kavuşsunda sağlıkla aranıza dönsün canımYok serviste kalıyo hemen çıkamıycak heralde
Kıskanırım seni beeeeeeen kıskanırım kendimdennnnnnnnnSayfada herkes kıskanç bu ne ya
Bence aramızda biri keşkemmmm benimde olsam şevketSayfada herkes kıskanç bu ne ya
Beeeeeeen olabilirim benceBence aramızda biri keşkemmmm benimde olsam şevket
Köyün çeşmesine bilen nazar değdiren sendin demekBeeeeeeen olabilirim bence
Daha iyi canım bastonla tek başına yürümeye başladı yavaş yavaş. Bikaç kere dikişleri açıldı ama normal demişler, onun dışında çok şükür toparlanıyor canım sağol
1000 km öteden şimşek çakar gözlerimKöyün çeşmesine bilen nazar değdiren sendin demek
Demek dolgun arıyorsunBi tane olgun insan yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?