Bu yenmez tesbih çiceği
Ah limomsuzum işte anca böyle gülecek kadar enerjim var Allah seni inandırsınBu enerjinizi kullanalım demek
Ben tesbih çceği diye biliyorumIfak zeytin derdik ne söylüyosun
Bana cevap vermedin rahmetli rüyana girip kizacak sanaAmin. Çok sağolun kızlar.Umarım arada görmediğim mesaj kalmamıştır.
Biz buna püsük eriği derizBen tesbih çceği diye biliyorum
O da yeter bonusum sen hep gülAh limomsuzum işte anca böyle gülecek kadar enerjim var Allah seni inandırsın
Tövbe bismillah. Canım alıntı yaparken sayfalarda geri tuşuna başınca öyle oldu. Allah razı olsun.Bana cevap vermedin rahmetli rüyana girip kizacak sana
Diyet yaparken salatada kıvırcık değil düz marul kullanılması lazımmış
Bunlar çiceğimi yemeye niyetliBiz buna püsük eriği deriz
Maraton ve dua çok benzer işler tabi doğruMaraton demişken ben abartmandaki dua ya gideyim
Sağolasın canım.C Capanin Gururu Teyom başınız sağolsun Allah rahmet etsin canım
Sağolasın canım.C Capanin Gururu Teyom başınız sağolsun Allah rahmet etsin canım
Şaka yaptim biraz modun yerine gelsin diye. Babam vefat ettiğinde bir akrabamız bizi güldürmüştü 10 sene oldu hala unutmamTövbe bismillah. Canım alıntı yaparken sayfalarda geri tuşuna başınca öyle oldu. Allah razı olsun.
Bonus çiceğe vitamin filan vereyim mi?
O Şevket i bir bulsam zaten, hepimizi yamulttu gözüyleBence aramızda biri keşkemmmm benimde olsam şevket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?