Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
Dün sebze çorbası, tavuk kalamar, patates kızartması, sigara böreği, yoğurtlu salata vardı. Kızartma yapmışken hepsini bir günde yapayım dedim
Bugün mantı var

Ben de bugün bizim dolabı halledersem çocuklarınkine gireceğim
Canımmm nasılsın bebiş büyümüştür dimi başladı mı yaramazlığa.
Geçen kazenim babasının başlığında yazmışsın ben görene kadar adam vefat etmiş ordan devam etmiyim özelden yazayım dedim unutmuşum ya şimdi seni görünce aklıma geldi

Elhamdulillah canım şükür iyiyiz beyefendi 6 buçuk aylık oldu ek gıdayla cebelleşiyoruz sen nasılsın? Ufaktan temizliğe başladım ben de dolap içlerine girdim onlarla uğraşıyorum bi yandan

Elhamdulillah canım şükür iyiyiz beyefendi 6 buçuk aylık oldu ek gıdayla cebelleşiyoruz sen nasılsın? Ufaktan temizliğe başladım ben de dolap içlerine girdim onlarla uğraşıyorum bi yandan
Allah allah neden bana yıllar geçmiş gibi geldi sanki 2 yaşa falan geldi gibi düşündüm kolay gelsin canım. Ben büyük temizliği bitirdim çok şükür. Dolap içi cam kapı dolap vs hepsi ramazandan önce bitti ama şimdi dağınık yine tabii

Ben de bugün bizim dolabı halledersem çocuklarınkine gireceğim
Eşarpları hallediyorum şimdi, sürekli kullanmadıklarımı hurca koydum. Ablamlar gelince bakarlar kullandıklarını alırlar gerisini çıkarırım elden. Kıyafetleri bir ayıklasam kafam çok rahat edecek şimdi aklımda ama oruç oruç çok zorluyor, yeride zor üst üste hurçlar eşyalar
Çocuklarınkini yaptım zaten çok kıyafetleri yok erkek çocuğuna bir dolap yetiyor

Hoş buldum canım ben de iyiyim elhamdülillah. Bu yıl nedense ramazan çok zorladı yatıp yuvarlanıp duruyorum ev aldı başını gidiyor
Korona vücudun dengesini bozdu hep ondan.
Bende zor yetişiyorum aşırı yoruluyorum artık eskisi gibi değilim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…