Dün sebze çorbası, tavuk kalamar, patates kızartması, sigara böreği, yoğurtlu salata vardı. Kızartma yapmışken hepsini bir günde yapayım dedimKızlar menüde ne var ben yarın için fikir olsun diye soruyorum.
Bizde bulgur pilavı
Buzlukta mantı çıkaracağım
Salata
3+1 balkon resmenYaaa yerim sizin çiçeklerinizi, ben hiç beceremiyorum bakmayıhemen ölüyorlar.
Bu daaaa benim çiçeğim hahahaha
Eki Görüntüle 3043171
İftarı yapar yapmaz toplayın yav büyük kolaylık yoksa kalıyorÇayım bitmiş dolduran yoh. Mutfak durir galdıran yoh.
Kp bizdeydi onunla oturdum yoksa topluyorum iyi oldukçaİftarı yapar yapmaz toplayın yav büyük kolaylık yoksa kalıyor
Böyleleri diye ötekileştiriyon mu sen beniBakın işte birde böyleleri var çokta şey etmeyin yani
Bende ramazan yoğunluğu vardır diye sormamıştımDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Ne pişirdin kaynatanaKp bizdeydi onunla oturdum yoksa topluyorum iyi oldukça
Aleykümselam hamdolsun. Sen nasılsın?
Bu ben
Ben de bugün bizim dolabı halledersem çocuklarınkine gireceğimKaç gündür öyleyim yalnız asıl ayrılacaklara el atmadım onlar hurçlarda bekliyor
Hoş buldum canım ben de iyiyim elhamdülillah. Bu yıl nedense ramazan çok zorladı yatıp yuvarlanıp duruyorum ev aldı başını gidiyorAleykümselam hamdolsun. Sen nasılsın?
Hoşgeldin
Canımmm nasılsınBen de bugün bizim dolabı halledersem çocuklarınkine gireceğim
Elhamdulillah canım şükür iyiyiz beyefendi 6 buçuk aylık oldu ek gıdayla cebelleşiyoruz sen nasılsın? Ufaktan temizliğe başladım ben de dolap içlerine girdim onlarla uğraşıyorum bi yandanCanımmm nasılsınbebiş büyümüştür dimi başladı mı yaramazlığa.
Geçen kazenim babasının başlığında yazmışsın ben görene kadar adam vefat etmişordan devam etmiyim özelden yazayım dedim unutmuşum ya şimdi seni görünce aklıma geldi
Napam nego attırmaya başladığı gibi üstüne mi kapaklanayımGardını alacan hacı öyle sere serpe bırakırsan salar
O ben olamam negooooo komşuyu kapıda bekledim yemek getirecek diyeBiri vardı komşuları sürekli yemek getiriyordu minnet edeceği yerde söylenip duruyordu onu düşürdün aklıma
Allah allah neden bana yıllar geçmiş gibi geldi sanki 2 yaşa falan geldi gibi düşündümElhamdulillah canım şükür iyiyiz beyefendi 6 buçuk aylık oldu ek gıdayla cebelleşiyoruz sen nasılsın? Ufaktan temizliğe başladım ben de dolap içlerine girdim onlarla uğraşıyorum bi yandan
Eşarpları hallediyorum şimdi, sürekli kullanmadıklarımı hurca koydum. Ablamlar gelince bakarlar kullandıklarını alırlar gerisini çıkarırım elden. Kıyafetleri bir ayıklasam kafam çok rahat edecek şimdi aklımda ama oruç oruç çok zorluyor, yeride zor üst üste hurçlar eşyalarBen de bugün bizim dolabı halledersem çocuklarınkine gireceğim
Korona vücudun dengesini bozdu hep ondan.Hoş buldum canım ben de iyiyim elhamdülillah. Bu yıl nedense ramazan çok zorladı yatıp yuvarlanıp duruyorum ev aldı başını gidiyor
Bezi altında olacak örtecen hemenNapam nego attırmaya başladığı gibi üstüne mi kapaklanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?