Yine ne yaptım kiAllahım bayılacam
Evet sabah güneşi alıyorOra kapalı balkon mu?
Denedim NegomPakladın mı
Niyetliyim iftardan sonra birer soda cekerik senleMemnun oldum efser gel kaynaşak
Geçmiş olsun inş ciddi bişey değildir yaKızlar maşallahınız var keyfim yerine geldi biraz mesajlarınızı okuyunca.
Gece kv fenalaşmış eşim falan acildelerdi hep. Serum takmışlar kendine gelmiş. Şimdi kendi kardiyoloji doktoruna gitti bakalım ne diyecek hastaneden gelsinler oraya geçeceğim
Aman Allah hayra çıkarsın ya vallaha topiğe okuyalımKızlar maşallahınız var keyfim yerine geldi biraz mesajlarınızı okuyunca.
Gece kv fenalaşmış eşim falan acildelerdi hep. Serum takmışlar kendine gelmiş. Şimdi kendi kardiyoloji doktoruna gitti bakalım ne diyecek hastaneden gelsinler oraya geçeceğim
İnşallah bonus başta ekg sıkıntılı çıkmış sonra bi daha çektiklerinde normale dönmüş ama yine görünsün demişlerGeçmiş olsun inş ciddi bişey değildir ya
İnşallah canımAman Allah hayra çıkarsın ya vallaha topiğe okuyalım
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir .
Kv gittiğinde dr demiş bi kriz geçirmiş diye evde daha önce rahatsızlandığında oldu demek hepsi farkedilmiyo işteİnşallah bonus başta ekg sıkıntılı çıkmış sonra bi daha çektiklerinde normale dönmüş ama yine görünsün demişler
Geçmiş olsun canımKızlar maşallahınız var keyfim yerine geldi biraz mesajlarınızı okuyunca.
Kuruduklarını üzülüyorum o yüzden sezonluk çiçek almıycam artık.Kız teyzesi bi bah hele bi bah bunların datlılığınaNego İlk fırsatta dikicem inş
Burda duruyodu ya bu sene çok kar yağınca gittiler. Solsa da alıcaz napalım hep evdeyiz onları görüp gönlümüz şenleniyo işteKuruduklarını üzülüyorum o yüzden sezonluk çiçek almıycam artık.
Bizim oğlanın sınıfında bi çiçek dikmişler göndermişler. Geldiği gibi soldu çiçekleri. Napsam ki onu ben bonus. Gerçi komposta dikmişler normal toprağa alsam kurtulur mu dersin. İlk geldiği gün çekmiştim.Burda duruyodu ya bu sene çok kar yağınca gittiler. Solsa da alıcaz napalım hep evdeyiz onları görüp gönlümüz şenleniyo işte
Bizim oğlanın sınıfında bi çiçek dikmişler göndermişler. Geldiği gibi soldu çiçekleri. Napsam ki onu ben bonus. Gerçi komposta dikmişler normal toprağa alsam kurtulur mu dersin. İlk geldiği gün çekmiştim.
Sağol negocumGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?