Hoş buldumİfşa olunca degiştimHoşgeldin yazacaktım işlere daldım. hoşgeldin
İftardan sonra hepsini unuturumTövbeeee 2 gram agız suyum kalıyor oruçta onu da video izlerken akıtamam
Geçmiş olsun gölge şimdi nasılKızlar maşallahınız var keyfim yerine geldi biraz mesajlarınızı okuyunca.
Gece kv fenalaşmış eşim falan acildelerdi hep. Serum takmışlar kendine gelmiş. Şimdi kendi kardiyoloji doktoruna gitti bakalım ne diyecek hastaneden gelsinler oraya geçeceğim
Küçük 4 hurç yav gözünde büyütmeLar lar lar
Allah ona akıl fikir versin düştü toprağın içine daha yeni kaldırıyo toprağı köfteyide öyle yapıcak
Yarın sultan kebabı yapıcam bende izledimOruçluyken yemek tarifi izlemek başka bir zevkli oluyor
Koca bir poşet koydum zaten orayaAynen valla öyle hafiflemiş hissediyorsun gönder atık giysi kutusuna hafiflesin dolaplar
Bitmiyor bitmiyorKoca bir poşet koydum zaten oraya
Kor olaydım bonus canımaNegonun mantısından canım çekti dedim kıymayı mantı yapayım küfte yerine bi baktım unum yok
Malzeme alırsam bende maklube yapacağımYarın sultan kebabı yapıcam bende izledim
Komşum söyledi onuda izledimYarın sultan kebabı yapıcam bende izledim
Arap tava istiyorum bendeMalzeme alırsam bende maklube yapacağım
Onu 2-3 kere denedim çok güzel oldu çokta pratikArap tava istiyorum bende
Sultan kebabı paşa köftesi kral tatlısı han çorbası ne afilli milletiz biz beeeeeYarın sultan kebabı yapıcam bende izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?