Banyo kız makineler fön bilmem ne işte en toz olan yer.Evin etrafı agacliysa baya toz oluyor
Kv rahatsızlanmış gece canımNoldu canım ?
canım benimAllah razı olsun teommm anlayışlı salçalı köftemkiz ben takildim gül diye yoksa bana da cevap verdin zaten fark etmem ki yazmasan da, hakkını helal et güldureyim dedim malca oldu
Dede için 3 yasin okudum. Allahım sen beni affet
geçmiş olsun canımKv rahatsızlanmış gece canım
Hadi kolay gelsin ben de yatak odasında uğraştım yine dolabın ve makyaj masasının içlerini hallettim daha komodinler , baza altı duruyorBenim oruç gitti. Motor takıp girişiyorum odalara topla katla yıka sil süpür Allah me verdiyse
Hoş geldin ❤çoktan yoktun nasılsınBenim oruç gitti. Motor takıp girişiyorum odalara topla katla yıka sil süpür Allah me verdiyse
Şimdi yine bir espiri yapacağım beni döneceksinizKv rahatsızlanmış gece canım
Senin canını yerimmmmmcanım benim
Sağol canım sana da kolay gelsin. 4-5 makine çamaşır var katlanacakHadi kolay gelsin ben de yatak odasında uğraştım yine dolabın ve makyaj masasının içlerini hallettim daha komodinler , baza altı duruyor
Hoş buldum abla iyiyim elhamdülillah sen nasılsın. Evet online kurslara katıldım biraz onlarla uğraştım çocuklar falan derken buraya ara verdim. Bittiler şimdilik yeni bişeye başlamazsam buralardayım inşallah.Hoş geldin ❤çoktan yoktun nasılsın
Çok şükür iyiyimHoş buldum abla iyiyim elhamdülillah sen nasılsın. Evet online kurslara katıldım biraz onlarla uğraştım çocuklar falan derken buraya ara verdim. Bittiler şimdilik yeni bişeye başlamazsam buralardayım inşallah.Sen de iyisindir inşallah
Amin. Allah razı olsunC Capanin Gururu Teyom başın sağ olsun mekânı cennet olsun inşallah
Yoo bir haftadır yokum farketmemişsinNegooooooooo 2 gündür ortalarda pek yoksun bak fark etmedim sanma
Hadi liste bekliyorumBenim oruç gitti. Motor takıp girişiyorum odalara topla katla yıka sil süpür Allah me verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?