Benim de pijama çekmecelerim kaldıHadi kolay gelsin ben de yatak odasında uğraştım yine dolabın ve makyaj masasının içlerini hallettim daha komodinler , baza altı duruyor
Dünden bulgur pilavi var etli nohut yemeği yapıyorum tamda şuanYemek ne yapsam onu düşünüyorum ve şu saniye aklımdan sulu köfte geçti.
Sen de epey kolaylamışsın maşallahBenim de pijama çekmecelerim kaldı
Gel de o hurcu aç içinden pantolonu bul oy aman boş ver onu da giyme daha iyiBir pantolonumu hurçtan çıkarmayı unutmuşum yaaaa
O yüzden napıyoruz minimalist oluyoruz hurçlara eşya koymuyoruzSen de epey kolaylamışsın maşallah
Gel de o hurcu aç içinden pantolonu bul oy aman boş ver onu da giyme daha iyi
Yaz kızım 4-5 makine kadar çamaşır katlandıHadi liste bekliyorum
Bu bir işaret mi yoksa dök şu hurçları ayır giymedikleriniSen de epey kolaylamışsın maşallah
Gel de o hurcu aç içinden pantolonu bul oy aman boş ver onu da giyme daha iyi
Çok verdim artık vermiycem satıcam onu bekliyorumO yüzden napıyoruz minimalist oluyoruz hurçlara eşya koymuyoruz
Ucundan tut deseydinYaz kızım 4-5 makine kadar çamaşır katlandıgörümce geldi ona rezil olundu
Başınız sağolsunDedem vefat etti canım pazartesi günü. Kaç gündür gelemedim. Nasılsın
Satabilirsen iyi tabiÇok verdim artık vermiycem satıcam onu bekliyorum
Lar lar larBu bir işaret mi yoksa dök şu hurçları ayır giymediklerinitek hurç olsa keşke hurçlar
İfşa olunca degiştim
Tövbeeee 2 gram agız suyum kalıyor oruçta onu da video izlerken akıtamamOruçluyken yemek tarifi izlemek başka bir zevkli oluyor
Aynen valla öyle hafiflemiş hissediyorsun gönder atık giysi kutusuna hafiflesin dolaplarBu bir işaret mi yoksa dök şu hurçları ayır giymediklerinitek hurç olsa keşke hurçlar
Neyse topraklama olmuş negatif enerjiyi atmıştır o da lazımAllah ona akıl fikir versin düştü toprağın içine daha yeni kaldırıyo toprağı köfteyide öyle yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?