Buyrun benimNegooooooooooo
Üstünde ateş de yakmışlar mıydı havalı havalı@JES komşumdan tatlı geldi tamda tatlı olarak ne yapsam derken
Alevli meyve tabağıyla geldiÜstünde ateş de yakmışlar mıydı havalı havalı
Benimki de hazır gidip içeyimÇay faslına geçtik️
Afiyet olsun canımBenimki de hazır gidip içeyim
Biri minimalist mi dediO yüzden napıyoruz minimalist oluyoruz hurçlara eşya koymuyoruz
Sağol canımAfiyet olsun canım
Ben de komşuma çamaşır götürdümDemin iç geçirdim millette ne komşular var keşke bize de tatlı getiren olsa diye beş dakika geçmeden komşu tulumba getirmiş
Allah yardımcın olsun ben bu meseleyi çok derin yaşadım alıcaksan dikkatli al şimdikilerde hep bir problemBen de komşuma çamaşır götürdümmakinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
Çamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahuAllah yardımcın olsun ben bu meseleyi çok derin yaşadım alıcaksan dikkatli al şimdikilerde hep bir problem
Çok sıkıcı bı durum ya umarım bı an önce tamir olur canımÇamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahu
Alttaki yeri kontrol ettin miÇamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahu
Ayyyyy dedim mia yı yanlış yerde alıntıladım kesinBiri minimalist mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?