Görmeyeli erenlerden mi oldun
Yok rahat ol gelmedim oraya dahaAnka mutfağı hemen iftarın peşine toplayacak kadar ermediğini fısılda kulağıma
Komşu komşunun makinesine muhtaç. Yarın sen de vezir parmağı, sultan göbeği neyin yapar ikram edersinBen de komşuma çamaşır götürdümmakinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
eşim servisle inatlaşıp 2 ay parca bekledik sonra olmayınca gitip makine aldık ben çamaşıları kvde yıkadım 20-25 günde yeni makinenin gelmesini bekledimÇamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahu
Ayyy kötü olmuş. Pompa kısmına baktın mı belki de bir iey kaçtıBen de komşuma çamaşır götürdümmakinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
Soda dan sonra olur oHıçkırığı ne keser çabuk söyleyin kiriz gibi geldi sinir oldum
Belden biraz bükülüp başını eğerek su içince kesiliyor EfserHıçkırığı ne keser çabuk söyleyin kiriz gibi geldi sinir oldum
NasıllllBelden biraz bükülüp başını eğerek su içince kesiliyor Efser
En sinir olduğum ne kedim nede nbir başkası hıçkırdığı zamanSoda dan sonra olur obekle geçer
Arkayamı önemi nereye büküleyimBelden biraz bükülüp başını eğerek su içince kesiliyor Efser
İnşallah canım yarın bi bakacağız eski makine orta halli bulursak yenisini alabilirizÇok sıkıcı bı durum ya umarım bı an önce tamir olur canım
Evet canım yakın zamanda açmıştım içinde kalan su ordan boşalıyor açtım yine bir şey çıkmadıAlttaki yeri kontrol ettin mi
Bi sen bi ben
Eşim buraya atandığında bi arkadaşından almış 12 senelik makine en az yarın bi dolanalım alt komşumuz da Profilo servisi ondan da fiyat alırız tamir için duruma göre karar veririz artıkKomşu komşunun makinesine muhtaç. Yarın sen de vezir parmağı, sultan göbeği neyin yapar ikram edersin
Geldi mi üst üste gelir zaten. Geçen ben de çok çamaşır basmışım koşturuyordu banyoda makine resmeneşim düzelltti Allahtan. Amortisörü mü ne patlamış diyordu. Seninki de masraf çıkarmadan yapılır inşallah.
Abooo hatırladım sanki bunueşim servisle inatlaşıp 2 ay parca bekledik sonra olmayınca gitip makine aldık ben çamaşıları kvde yıkadım 20-25 günde yeni makinenin gelmesini bekledim
Su iç su bacımHıçkırığı ne keser çabuk söyleyin kiriz gibi geldi sinir oldum
Zıkım yapıştı gitmiyorSu iç su bacım
Başını eğerek demiş önedir herhalde efseerrr Allah seni iyi etsin başın gerideyken nasıl su içeceksinArkayamı önemi nereye büküleyim
Nasıl anlatacağım bilemedim.Nasıllll
Nasıl anlatacağım bilemedim.Öne biraz eğilip rükuya gider gibi hiç pozisyonu bozmadan o şekilde su içince geçiyor. :) Bir videoda görmüştüm çok saçma ve komik gelmişti ama ne zaman denesem geçiyor hıçkırık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?