Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de komşuma çamaşır götürdüm makinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
Komşu komşunun makinesine muhtaç. Yarın sen de vezir parmağı, sultan göbeği neyin yapar ikram edersin

Geldi mi üst üste gelir zaten. Geçen ben de çok çamaşır basmışım koşturuyordu banyoda makine resmen eşim düzelltti Allahtan. Amortisörü mü ne patlamış diyordu. Seninki de masraf çıkarmadan yapılır inşallah.

Çamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahu
eşim servisle inatlaşıp 2 ay parca bekledik sonra olmayınca gitip makine aldık ben çamaşıları kvde yıkadım 20-25 günde yeni makinenin gelmesini bekledim

Bugün sabahtan su kesintisi vardı. Dört buçuk gibi anca geldi. Çamaşır, bulaşık, temizlik hep kaldı.
Sabah yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yiyecek bir şeyler hazırladım, sonrasında toplayabildiğim kadar mutfağı topladım,
Yemek yaptım,
İftardan sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Ocağı sildim,
Balkonu ve mutfağı süpürdüm,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim.

Ben de komşuma çamaşır götürdüm makinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
Ayyy kötü olmuş. Pompa kısmına baktın mı belki de bir iey kaçtı

Çok sıkıcı bı durum ya umarım bı an önce tamir olur canım
İnşallah canım yarın bi bakacağız eski makine orta halli bulursak yenisini alabiliriz
Alttaki yeri kontrol ettin mi
Evet canım yakın zamanda açmıştım içinde kalan su ordan boşalıyor açtım yine bir şey çıkmadı
Bi sen bi ben
Eşim buraya atandığında bi arkadaşından almış 12 senelik makine en az yarın bi dolanalım alt komşumuz da Profilo servisi ondan da fiyat alırız tamir için duruma göre karar veririz artık
eşim servisle inatlaşıp 2 ay parca bekledik sonra olmayınca gitip makine aldık ben çamaşıları kvde yıkadım 20-25 günde yeni makinenin gelmesini bekledim
Abooo hatırladım sanki bunu

Aklımızda bulunsun severim böyle taktikleri herkes dalga geçer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…