- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yok değil canım baktım uzun zamandır sinyal veriyordu bazen çalışırken durup bir daha çalışıyordu Biz de aman idare etsin ben ücretsizden dönünce yeni makine bakarız diyorduk bugün durdu duruş o duruşAyyy kötü olmuş. Pompa kısmına baktın mı belki de bir iey kaçtı
Çokta pahalı süpürgem beyaz eşyalar inşallah tamir olur işe başlayıncaya kadar idare eder.Yok değil canım baktım uzun zamandır sinyal veriyordu bazen çalışırken durup bir daha çalışıyordu Biz de aman idare etsin ben ücretsizden dönünce yeni makine bakarız diyorduk bugün durdu duruş o duruş
Dışarıdan çok komik duruyor zaten.Aklımızda bulunsun severim böyle taktikleri herkes dalga geçer ama
Yani deli geldi derlerDışarıdan çok komik duruyor zaten.Her zaman her yerde işe yarayan bir yöntem değil bu yüzden :))
Şansa ya valla ben yaptırma taraftarıyım da eşim de eski makineye para yatırmak istemiyor tamirine vereceğimiz parayla iki taksit öderiz diyor zaten ben de Haziran’da tekrar başlayacağım daha karar veremedikÇokta pahalı süpürgem beyaz eşyalar inşallah tamir olur işe başlayıncaya kadar idare eder.
Geçti geçtiNasıl anlatacağım bilemedim.Öne biraz eğilip rükuya gider gibi hiç pozisyonu bozmadan o şekilde su içince geçiyor. :) Bir videoda görmüştüm çok saçma ve komik gelmişti ama ne zaman denesem geçiyor hıçkırık. :)
Dogruda söylüyor aslında eşin.Şansa ya valla ben yaptırma taraftarıyım da eşim de eski makineye para yatırmak istemiyor tamirine vereceğimiz parayla iki taksit öderiz diyor zaten ben de Haziran’da tekrar başlayacağım daha karar veremedik
Ben de robot süpürge aldım.Biri minimalist mi dedi
Eşim de uyu uyan yapınca mide almıyor diyor. Sabah bi kalktım dana bana poğaça da pide de bırakmamışİyi geceler, hayırlı sahurlar kızlarsahur saatim gittikçe geriye geliyor ve sahur yemek içeriği gittikçe vasatlaşıyor
Sağol canım daha iyi şükürgolgefeslegeni kayınvalidenize geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir şimdi.
Bu almamış haliyse alan hali nasıl kimbilirEşim de uyu uyan yapınca mide almıyor diyor. Sabah bi kalktım dana bana poğaça da pide de bırakmamış
Beni de yicik danaBu almamış haliyse alan hali nasıl kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?