Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy kötü olmuş. Pompa kısmına baktın mı belki de bir iey kaçtı
Yok değil canım baktım uzun zamandır sinyal veriyordu bazen çalışırken durup bir daha çalışıyordu Biz de aman idare etsin ben ücretsizden dönünce yeni makine bakarız diyorduk bugün durdu duruş o duruş

Çokta pahalı süpürgem beyaz eşyalar inşallah tamir olur işe başlayıncaya kadar idare eder.

Çokta pahalı süpürgem beyaz eşyalar inşallah tamir olur işe başlayıncaya kadar idare eder.
Şansa ya valla ben yaptırma taraftarıyım da eşim de eski makineye para yatırmak istemiyor tamirine vereceğimiz parayla iki taksit öderiz diyor zaten ben de Haziran’da tekrar başlayacağım daha karar veremedik

Geçti geçti bir tarafa bükülmdüm ama o sinir harbiyle sanırım doğru taraf olmuş

İyi akşamlar kızlar...Bugün yaptıklarımı yazamadım Evi süpürdüm.Balkonu toparladım yıkayacaktım ama yağmur yağınca vazgeçtim.Mutfak toparlandı makine çalıştırıldı.1 posta çamaşır yıkadım astım.İftara kv dem çağırdı mecburen gittim konuşmuyordum ramazanda küslük olmaz davete icabet ettik ne yapalım eş ailesi asla mesafe katılamıyor ben bunu anladım onlarlada evli gibisin. Gitmezsem beni herkese kötü gösterebilir görümcemle aram bozulabilir eşim de üzülür diye gittim.Herşeyin hayırlısı bu dünyada birşeylerden vazgeçiyorsam öncelik Rabbimin rızasını kazanmak için inş....

Şansa ya valla ben yaptırma taraftarıyım da eşim de eski makineye para yatırmak istemiyor tamirine vereceğimiz parayla iki taksit öderiz diyor zaten ben de Haziran’da tekrar başlayacağım daha karar veremedik
Dogruda söylüyor aslında eşin.

Hayırlı sahurlar herkese
kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Tek makine çamaşırı atıp çalıştırdım asicam
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ev supuruldu
Bugünlük bu kadar yarın yemek isi var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…