Başını eğerek demiş önedir herhalde efseerrr Allah seni iyi etsin başın gerideyken nasıl su içeceksin
Ben de komşuma çamaşır götürdümmakinem bozuldu oy ben kendimi nerelerden atam ücretsiz izne ayrıldım ilk telefon bozuldu şimdi çamaşır makinesi
Tüh ya inşallah basit bir sorundurÇamaşırlar kaldı içinde sulu sulu elimle sıkıp komşunun makinesine attım makinenin suyunu banyoya boşaltıp banyoyu temizledim yoruldum yahu
Minimal yaşam da almak değil vermek gerekmiyor muyduBen de robot süpürge aldım.Minimal yaşamı şuan tam oturtamasam da son 1 yılda evi %50 boşalttım.
Benim hep öyle bana kalsa bir su ama koca var işteİyi geceler, hayırlı sahurlar kızlarsahur saatim gittikçe geriye geliyor ve sahur yemek içeriği gittikçe vasatlaşıyor
Günaydın kızlar, mutlu haftasonları. Eşimi yolladım, şimdi sırada tahmin edin ne var
Amiiin hocam inşGünaydın hoşlanmadığımız insanların bizden uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3044283
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Anka
Günaydın kızlar, mutlu haftasonları. Eşimi yolladım, şimdi sırada tahmin edin ne var
Aradığım ödev cuk oturdu9 nisan ödevi
Evi dip köşe süpürelim bugün.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
Geçmiş olsun canım yorma kendini çokAkşam nasıl hasta gibiydim ya erkenden yattım sahura bile kalkamadım eşim kendi yedi.
Boğazım ağrıyo biraz gün içinde açılacağımı umut ve talep ediyorum inş
İnşallahTüh ya inşallah basit bir sorundur
Şöyle canım buraya atandığında birinin tayini çıkıp gidiyormuş o kişi sıfır aldğını 1-2 senedir kullandığını söylemiş 10 senedir de biz kullanıyoruz çok iyi bir makine değil de bu pahalılıkta idare ediyordu en azındanU UcanSupurge makinen çok eski değilse yaptır derim. Yeni makineler ederinin çok üstünde satılıyor şu an.
Evde değilim bugün. İşlerimi dünden yapmıştım zaten.9 nisan ödevi
Evi dip köşe süpürelim bugün.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
Kalk da başlaAradığım ödev cuk oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?