Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de öyle oğlumu çok kısıtlamadım şimdi de hiç dikkat etmeyen biri oldu.Doya doya oynasın istedim hep nerede hata yapıyoruz biz anneler.Bisiklete binmiş bütün kıyafetler yağ olmuş hep.Eşofmanların dizleri yırtık bugün hep leke çıkardım.Eşimde öyle yıldım artık. O yüzden işim hiç bitmiyor.

Bugün yaptıklarım; Evi toparladım.Oğlana kahvaltı hazırladım. Bulaşıkları yıkadım. Beyazlar yıkandı. 2 posta çamaşır katlayıp yerleştirdim.Benim ve kızın yeni alınmış taytlarını elde yıkadım renk vereceğini düşünerek öyle de oldu. Evi süpürdüm,sildim.Toz aldım.Ocağı,tezgahı sildim.Toz bezleri yıkanacak. Akşama abimlere davetliyiz yemek yapmayacağım bi duş alıp çıkarım.

Yok ben kısıtladım yani kural koydum hep ama bir yerden sonra özgürlük ilan ediyorlar
Eşyalara mesela hiç özenli değiller, açıklıyorum israf hor kullanmakta diyorum da işte erkek çocuklar daha özensiz olabiliyorlar. Ev işlerinde yardım ederler ama kendi dağıttıkları oyuncakları toplamak işkence gibi geliyor benimkilere hep.

Dün konserve patlıcanla beğendi yaptım fena olmadı. Sirkemsi turşumsu bir tat oluyor unu bol beğendi bi tık örtüyor onu işte. En iyisi kendin közlemek
Onlar limonlu sirkeli oluyor ya salatası güzel oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…