- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ben de öyle oğlumu çok kısıtlamadım şimdi de hiç dikkat etmeyen biri oldu.Doya doya oynasın istedim hep nerede hata yapıyoruz biz anneler.Bisiklete binmiş bütün kıyafetler yağ olmuş hep.Eşofmanların dizleri yırtık bugün hep leke çıkardım.Eşimde öyle yıldım artık.Çok rüzgar var . Bende durgunum bugün .
Dağınıklığı yatakları topladım, evi süpürdüm.
Su kesik sabahtan beri neyse ki mutfağım temizdi. Önceden doldurduğum sular da var. Bu ara çok kesiliyor, çamurlu akıyor sonra.
Herkes çocuklar küçükken ev dağınık olur der bizde tam tersi büyüdükçe daha dağınık pasaklı oldu benimkilerçok yoruluyorum. Toplattırıyorum yine aynı kirleri lekeleri demiyorum bile
Kıymalı Kuru dolma , tarhana , yoğurt , salataYa kızlar yemek yapmadınız mıbana fikir lazım.
Daha da yemek sormam biri de makarna demedi yazıklar olsun. Bu kadar mı seviyorsunuz hayatıKıymalı Kuru dolma , tarhana , yoğurt , salata
Yok ben kısıtladım yani kural koydum hep ama bir yerden sonra özgürlük ilan ediyorlarBen de öyle oğlumu çok kısıtlamadım şimdi de hiç dikkat etmeyen biri oldu.Doya doya oynasın istedim hep nerede hata yapıyoruz biz anneler.Bisiklete binmiş bütün kıyafetler yağ olmuş hep.Eşofmanların dizleri yırtık bugün hep leke çıkardım.Eşimde öyle yıldım artık.O yüzden işim hiç bitmiyor.
Yemeyi seviyorumDaha da yemek sormam biri de makarna demedi yazıklar olsun. Bu kadar mı seviyorsunuz hayatı
Onlar limonlu sirkeli oluyor ya salatası güzel oluyor sadece.Dün konserve patlıcanla beğendi yaptım fena olmadı. Sirkemsi turşumsu bir tat oluyor unu bol beğendi bi tık örtüyor onu işte. En iyisi kendin közlemek
Çalış seninde olur
Aynen. Patlıcanlar çok pahalıydı bu seferlik alayım dedim.Onlar limonlu sirkeli oluyor ya salatası güzel oluyor sadece.
Ramazan da makarna ne yav hiç yapmam, zaten normalde de sevmem zorla yerimDaha da yemek sormam biri de makarna demedi yazıklar olsun. Bu kadar mı seviyorsunuz hayatı
Bende seviyorum ama yapamıyorumYemeyi seviyorum
Kıza yaptım ya.Ramazan da makarna ne yav hiç yapmam, zaten normalde de sevmem zorla yerim
Tövbe estBende seviyorum ama yapamıyorum
Yeşil mercimek ve börek güzel beğendimNeysek yeşil mercimek yemegim vardı az ama olsun yeter bize kızımla. Yanına makarna yaptım. Şuan canım sigara böreği çekti onu da yaparım.
Ayyhhh yoruldum ya3 çeşit yemek yani
Yoğurt çorbası ve kelepir börek yapıcamYa kızlar yemek yapmadınız mıbana fikir lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?