- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Belki birgün bendeBanyoyu yıkadım çamaşır suyuyla yüzümü yıkamaya girmiştim oysaki
Günaydın başkanım. Yazlık kışlık ayakkabıları haftasonu hallettim. Kapı önü paspasım yok. Kapıyı silerim12 nisan ödevi
Dış kapıyı silmek.
Kapı önü paspasını yıkamak.
Yazlık kışlık ayakkabıları ayırmak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
Yüzümü çamaşır suyuyla yıkadığımı düşünen parlak zekalar çıkar mı acabaBanyoyu yıkadım çamaşır suyuyla yüzümü yıkamaya girmiştim oysaki
Göze bataysın bu aralarGünaydın başkanım. Yazlık kışlık ayakkabıları haftasonu hallettim. Kapı önü paspasım yok. Kapıyı silerim
Çayı püskürtüyodum toparladımYüzümü çamaşır suyuyla yıkadığımı düşünen parlak zekalar çıkar mı acaba
Bonusla aran nasıl canımBonus gene cam silermiyih bugün gız güneş açıyor
Severim hergeleyiBonusla aran nasıl canım
Gendime söz verdim hep toplu temiz olacağımGöze bataysın bu aralar
dedim o kadar da değilYüzümü çamaşır suyuyla yıkadığımı düşünen parlak zekalar çıkar mı acaba
Orucum yav yapmayin söýle seyler kafam yerinde olmuyo kime demis diye bakiyorumBonusla aran nasıl canım
Anlaşılmayacak ne var, bonusla bonus konuşuyordu, ben de bonusa bonusla aran nasıl dedimOrucum yav yapmayin söýle seyler kafam yerinde olmuyo kime demis diye bakiyorum
İnsana en iyi dost yine kendisi erenlerAnlaşılmayacak ne var, bonusla bonus konuşuyordu, ben de bonusa bonusla aran nasıl dedim
Benim 3 gün sürüyor başladım yine oruca çok şükür.İnş doyarken msj yazdığım çok anlaşılmıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?