golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ne güzel ya imrendim maşallahBenim 3 gün sürüyor başladım yine oruca çok şükür.
Orucuz burda künefe diyon bacımHataya gidip kurabiye yemem ben üç öğün künefe yerim
Dün yaptım sulu köfte oğlanlar yuvarladı hepGünaydın kızlar sabah sabah baya konuşmuşsunuz yine yetişemiyorum geçmişe. Sahurdan sonra tezgahımı ayrıntılı temizledim. Ocağımı davlumbazımı da sildim. Bu gün dolap kapaklarını ve fırını sileceğim inşallah. Sulu köfte yapacağım geçen bonus dediğinden beri aklımda
SevilmezMakarna çok severim eşim geçen gün özel olarak istedi kıymalı soslu bi makarna yaptım.Makarna sevilmez mi yahu
Oturur 1 kilo yersen olurO tatlının ödemleri bi bana olur zaten
9 a kadar yiyorum iftarı açtıktan sonra ondan sonra yok bir şeyPiskeviti gurabiyeyi süte nası bandığımı yazacaam
Elleme costu bugün iyice yesin söylesinOrucuz burda künefe diyon bacım
1 2 de yenmez ki canim anca tadı gelir insanaOturur 1 kilo yersen olur
Sevap pointslerimiz artsın mı diyorsunElleme costu bugün iyice yesin söylesin
Biliyorum ben sizi1 2 de yenmez ki canim anca tadı gelir insana
Hataylı olunca öyle olmuyo kırk yılın başı canın çekerse yapıp yiyon anacuumHataya gidip kurabiye yemem ben üç öğün künefe yerim
Hurmayla yoğurdu ilk 3 gün ben de yediydim ama barsaklarımı kötü etkiledi sanki, ben de normal kahvaltıya döndüm bacım.9 a kadar yiyorum iftarı açtıktan sonra ondan sonra yok bir şeysahurda bu sene hurmaya veto yedim kocadan, iki lokma yiyorum bir litre su bende
Sen nego sen bu lezzetten sen nasıl mahrum kalırsın sen
Senin tatil ne zaman hepiniz bir olursunuz şimdiOrucuz burda künefe diyon bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?