Geçti benim 3 gün tuttum tatil oldu pazar yeniden başladımSenin tatil ne zaman hepiniz bir olursunuz şimdi
Çıktı mı kv nasıl1 büyük 2 guçük cam silmişim ele tozdur her yer.
Kv eve aşağı inicem yemek vs bakıcam
Çıkıcak bugün daha iyi şükür takibi yapılcakÇıktı mı kv nasıl
Gelmiş geçmiş olsun daha iyi olur inşallahÇıkıcak bugün daha iyi şükür takibi yapılcak
geçmiş olsun canımUfak kız gece kustu sabahtan beride başım ağrıyo diyo calpol verdim biraz uyudu anca ayıldı. Babası gelsin bi götürürüm
Çok şükür canım ne güzelÇıkıcak bugün daha iyi şükür takibi yapılcak
Geçmiş olsun. Br daha yaşatmasın AllahÇıkıcak bugün daha iyi şükür takibi yapılcak
4 kilonun gitmesine etkisi olmuştur 3 gününHurmayla yoğurdu ilk 3 gün ben de yediydim ama barsaklarımı kötü etkiledi sanki, ben de normal kahvaltıya döndüm bacım.
Ne uçuşma ne uçuşma amaJES Jessssssss pireler mi uçuyor mabadında nerdesin?
Taklitler seni yaşatır negoooooooooo sivas katmerim aslan negooooooooGün geçmiyor ki taklitler çıkmasın
Virgül kullan mübarekYüzümü çamaşır suyuyla yıkadığımı düşünen parlak zekalar çıkar mı acaba
Teo devreler zaten aksıyor millet ac sende iyice yakmaAnlaşılmayacak ne var, bonusla bonus konuşuyordu, ben de bonusa bonusla aran nasıl dedim
Ben gidersem poc kebabı yerim hemde avuçlayarak camis gibiHataya gidip kurabiye yemem ben üç öğün künefe yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?