Hayırdır noluyoz
Olmaz öyle sonra sınıfın tembel çocuğu ben oluyom yandaş ol banaMutfak bu ara çok kaldı anka sonra toplarken çok fena oluyorum topladım işte.
Hala aynı bonusum anlıyomusun değişmedim hiç
Atsana ne aldın sukulent mi aldınUlan son paramıda harcadım
Demiycem ne aldığımı
Öfff bende bugün pijamaları çıkarırken acaba mı dedşmOrucken zayifladim saniyorum iftarda vazgeciyorum
Yeni sukulent getirmemiş sardunya aldım bi tane çilek bi tane mora çalan karanfilAtsana ne aldın sukulent mi aldın
Yer bulabildin mi bariYeni sukulent getirmemiş sardunya aldım bi tane çilek bi tane mora çalan karanfil
Topiğ genişleyen potanik ailesini merak içindeydiAtsana ne aldın sukulent mi aldın
Anladığım kadarıyla topiğin en üşengeci sensin canım.Şoktan şekerpare aldım. Hazır şerbet çıkarsalar alırım. Öyle kendimi güç tasarrufu moduna almışım
Torkunun varŞoktan şekerpare aldım. Hazır şerbet çıkarsalar alırım. Öyle kendimi güç tasarrufu moduna almışım
Aşk olsun üşengeç demeyelim de pratik sever diyelimAnladığım kadarıyla topiğin en üşengeci sensin canım.
Şerbet? Neden görmedim ki alırdım kızTorkunun var
Latince demedş bu seferTopiğ genişleyen potanik ailesini merak içindeydigör hangi latince kelimeyi dil hazinemize katıp kültürümüzü genişletecektik
Boş 5 tane saksım varYer bulabildin mi bari
Kız ben tatlı şerbeti diyom onlat içmelik netten baktımŞerbet? Neden görmedim ki alırdım kız
Nasıl öyle bir şey olmuş pekiBoş 5 tane saksım var
Glikozdur o beŞerbet? Neden görmedim ki alırdım kız
İçmelik şerbet miş baktımGlikozdur o be
Tüm bitki aile seceresi önümüze döküp bizi yakında sözlüye kaldıracak diyeyim ben sanaLatince demedş bu sefer
İster küçük ister 23 litreŞerbet? Neden görmedim ki alırdım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?