İşte geçen sene çok almadığım için kuruyan çürüyenNasıl öyle bir şey olmuş peki
Bilmiyorum almadım hiçGlikozdur o be
Hayır ya tatlı şerbetiKız ben tatlı şerbeti diyom onlat içmelik netten baktımolsa mesela ısıt mikrodalga da dök tatlının üstüne misssss
Şerbet diyince ne biçim şaşırdıHayır ya tatlı şerbeti
Bizim burda kadınhanı pidesi oluyor ramazanda. Tahinli pide. Yanında hazır şerbet satılıyor. Ramazanda her köşede görürsün eminim yani tatlı şerbetiŞerbet diyince ne biçim şaşırdı
Hazır turşu suyu gibi işteBizim burda kadınhanı pidesi oluyor ramazanda. Tahinli pide. Yanında hazır şerbet satılıyor. Ramazanda her köşede görürsün eminim yani tatlı şerbetiçok çeşit marka var da torku bilinen diye onu söyledim.
Geçen bimde sukulent 5 tl ydi.Keşke o an bonusa sorabilseydim hangisini alsam diye geçirdim içimden.☺Foto çekip atacaktım ama tifonu almayı unutmuştum.Sukulentler hakkında pek bi bilgim yokta.Boş 5 tane saksım var
Turşu bilmiyorum ya hiç aram yok varsa öyle bişey alayım eşime kurayımHazır turşu suyu gibi işte
4 sayfa önce yazdım onu baciiiiHanım göbeği
Ay ben geçmiş okuyamıyorum ya kusura bakma4 sayfa önce yazdım onu baciiii
Alıp denemek lazım.Hayır ya tatlı şerbeti
Euzubillahiii ben ulan bennnnnAnladığım kadarıyla topiğin en üşengeci sensin canım.
Negooo anka kardeş ne diyorAy ben geçmiş okuyamıyorum ya kusura bakma
Ben 4 çocuklu bir yaşlı teyzeyim sizim çenenize nasıl yetişeyimNegooo anka kardeş ne diyor
4 çocukla çene böyleyse benim gibi tek olaydı nolurdu bilmiyorumBen 4 çocuklu bir yaşlı teyzeyim sizim çenenize nasıl yetişeyim
Burada ben varken tembellik sana kalmaz benceAlıp denemek lazım.ama sonra adım tembele çıkıyor
Ooo işler kızıştı deseneEuzubillahiii ben ulan bennnnn
En büyük icatlar tembellerden çıkmış yaşasın tembellikAlıp denemek lazım.ama sonra adım tembele çıkıyor
Teessüfler ediyorum sana ne çenemi gördün şurda hanım hanımcık oturuyorum4 çocukla çene böyleyse benim gibi tek olaydı nolurdu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?