Hangisi gözüne hoş gelirse onu al canım açık havada bakma şansın varsa harika olur. Kaktüslerde güzel oluyo çiçek açıyoGeçen bimde sukulent 5 tl ydi.Keşke o an bonusa sorabilseydim hangisini alsam diye geçirdim içimden.☺Foto çekip atacaktım ama tifonu almayı unutmuştum.Sukulentler hakkında pek bi bilgim yokta.
Kuşu seviyodum beş yüz kere öpmüşümdürTeravihe mi gittiniz nerdesiniz
Bu hepimizde oluyor benceHer akşam yemekten sonra diğer akşam için kendime söz veriyorum.
Yarın akşam olunca daha az yiyeceğim diye.
Çok yeyince kalbim çarpıyor pişman oluyorum.
Ama yemek zamanı verdiğim sözü nasıl oluyor da unutuyorum nasıl oluyor da hiç pişman olmamış gibi yine cok yiyorum anlamıyorum.
Ve yine pişmanım kalbim çarpıyor
Biri beni yarın tutsun o zaman .Bu hepimizde oluyor bence
Sultan tatlısıProfiterolsen ne yaptın
Görüntü güzel denemek lazım. mumbar gibi asla denemem diyeceğim bi sakatat değilÇok leziz bir yeseniz
Dilber dudağı
Sultan tatlısıHanım göbeği
Jes geldi bana çok konuşuyon dedi bana dedi bana ben de sustumEee daa daa nasısınız ben geldim diye mi kasıldınız
Eline sağlıkSultan tatlısı
Sirkencebünle aç orucunu baya dengeliyor şekeri. Arkasından zeytin yersen o da tansiyonu dengeler.Her akşam yemekten sonra diğer akşam için kendime söz veriyorum.
Yarın akşam olunca daha az yiyeceğim diye.
Çok yeyince kalbim çarpıyor pişman oluyorum.
Ama yemek zamanı verdiğim sözü nasıl oluyor da unutuyorum nasıl oluyor da hiç pişman olmamış gibi yine cok yiyorum anlamıyorum.
Ve yine pişmanım kalbim çarpıyor
Sağol canımEline sağlık
Sultan tatlısuy muş4 sayfa önce yazdım onu baciiii
Organlardan gitmeyip bütün düşünse bulacakmış parçaları düşünmekten bütünü göremiyoruzSultan tatlısuy muş
Efser yaTüm organları bütün halı göbeği dudağıyla beraber sultanın kendisiymiş
Ayyy aynı andaTüm organları bütün halı göbeği dudağıyla beraber sultanın kendisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?