- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
Seninki de mi öyle. Dolunay mı yapıyor acaba. Geçmiş olsunBezdirdi bugün oflamasıyla beni. Halsiz renksiz bişeydi
Bilmiyorum valla çok sinirliOy yavru noldu ona öyle unutmasam okurum inş
Hasta gibi ama değil gibide bi garip. İshal birazSeninki de mi öyle. Dolunay mı yapıyor acaba. Geçmiş olsun
Okudum canım sakinler inşallahBenim kıza bi felak nas ayetel kürsi okuyup gönderseniz hayrına sabahtan beri çok huysuz yordu beni
Pijamayla tekrar mutfağa giremezsin girsende o pijamayla yatağa giremezsinGidim bi pijamalarimi giyim belki toplarim
Geçmiş olsun Bonus salgın varmış ishal kusma. Dikkat edşnHasta gibi ama değil gibide bi garip. İshal biraz
Neden pijamaGidim bi pijamalarimi giyim belki toplarim
Allah yardımcın olsun canım.Benim kıza bi felak nas ayetel kürsi okuyup gönderseniz hayrına sabahtan beri çok huysuz yordu beni
Bende hiç sevmem. Hele o pislikler ayaga yapışır yaHalısız yaşayamam bir kez daha anladım yıkamaya gidip dönene kadar her yer berbat batıyor ya
Aynen ya süpürüyorum ardımı dönüyorum yine kirliDimi. Temizlesende ev ayakta gibi duruyo bana da
Halıları fırçalayan gadınsın sen fırça demişken geçen sene biri sormuştu o ne diye görsellerle açıklamıştınHalısız daha mutluyum ben
Bende hiç sevmem. Hele o pislikler ayaga yapışır yaÖfff
Okudum canım sakinler inşallah
OkudumAnka sakinlessin insallah yavru
Allah yardımcın olsun canım.
Allah razı olsun hepinizdenAnka yavruya rabbim ferahlık sakinlik versin
Ben de halı sevmiyorum ama evde 40 metrekare kadar halı varAynen ya süpürüyorum ardımı dönüyorum yine kirli
Halıları fırçalayan gadınsın sen fırça demişken geçen sene biri sormuştu o ne diye görsellerle açıklamıştın
yatağa bile taşınıyor o pislikler halılar gelsin ilk iş nevresim alez değişimi yapacağım
RahatNeden pijama
Mutfağa özel rahat şeyler giyip girsen
1 aya kaldıracaktım ne güzel bebe oldu mecbur halısız olmazHalısız daha mutluyum ben
mutfaga zaten girmek istemiyorum bide kostümle ugrasamamMutfağa özel rahat şeyler giyip girsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?