Evet bugün bende yatıyorum hergun dünyanın işini yapan benYok o kadar değil. Yatıyorum
Miclar ne yavMiclarim ağrıyor kızlar. Bu iyiye mi işaret. Temiz kadın oldum mu
Hey Allahım senin benim ödev vermeme ihtiyacın mı var kızNego hiç demiyor ki ya hanimlar bugün iş güç yok o koltuktan o koltuğa yayılın kafanıza göre takılın
Kadın sabah 5.30.6.30 aralarında geceden düşünüyor sabah ne ödev veriyim kafasında kuruyor planlıyor dayıyor bize işi bir arada kafayı prize taktı silinecek o prizler diye
Bugün çorba, tatlı, 2 çeşit yemek yaptım. Yemeğe yakında pilav yapacağım. Çorbanın içine donmuş et suyu koyarken sıçrattım. Donmuş domatesi kesmeye çalışırken elimden kaydı yere düştü. Dolaptan maydanozu alırken yere döküldü. İlk defa yemek yaptım sanki mutfağı batırdım. Yemekten sonra temizlerim dedim. Daha ne dökerim bilmiyorum 2 kere iş çıkmasın bana
Yarın ki ödev belli oldu negom prizler veee petekler malum kış geldi petekler yanmaya yavaştan başladı güzel guzel ismak istiyorsak o petekler sökülsün guzelcene silinsinHey Allahım senin benim ödev vermeme ihtiyacın mı var kız
İsteyen yatar keyfi bilir
Bak iyi hatırlattın elektrik düğmeleri kirlenmiştir
Biz temizlettik canım mis gibi yanıyorYarın ki ödev belli oldu negom prizler veee petekler malum kış geldi petekler yanmaya yavaştan başladı güzel guzel ismak istiyorsak o petekler sökülsün guzelcene silinsin
Bazen eşim arardı ne yapıyorsun. Bende yatıyorum derdim. Yat yat karpuzda yata yata buyurmuş derdi. İyi mi kötü mü bilmiyorum diloş. Bugün bir k.ç da takılı kaldım. Sanırım karpuz k.cimiz oluyorYapılan işler ❤
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı
Mutfak oturduğum oda antre süpürüldü
Türk kahvesi tatlı yenildi (kocayla)
Devamı
Y
a
t
t
ı
m
Y
a
t
ı
y
o
r
u
m
bu hafta odak noktası mutfak ya iyice batsın dedin heralde
AhahahaaBazen eşim arardı ne yapıyorsun. Bende yatıyorum derdim. Yat yat karpuzda yata yata buyurmuş derdi. İyi mi kötü mü bilmiyorum diloş. Bugün bir k.ç da takılı kaldım. Sanırım karpuz k.cimiz oluyor
Geçmiş olsun canım. İnşallah olmazsın.Bugün pek bişey yapamadım sabah evi topladım annemler geldi kahvaltıya geç kalktılar.
Mutfağı topladım sonrada ablam geldi onada sofra hazırladım.
Oturduk uzandım falan bi halsizim bugün grip olcakmışım gibi.
Nego ne çektin aklıma sen geldin valla
Geçmiş olsun canım. İnşallah olmazsın.
Yorgunsun belki ondan mi.Hastalık gibide değil bi gariplik ya
Yorgunsun belki ondan mi.
Tansiyon var mi. Havadan da oluyor valla canım. Bir gün iyi bir gün kötü. Kış gelsin istiyorumBaş dönmesi gibi bişey oluyo sersemliyorum.
Havadan belki bi keyifsizim şişkinim aksi huysuz nalet gibiyim :) halbuki güzel başlamıştım güne
Tansiyon var mi. Havadan da oluyor valla canım. Bir gün iyi bir gün kötü. Kış gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?