Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego hiç demiyor ki ya hanimlar bugün iş güç yok o koltuktan o koltuğa yayılın kafanıza göre takılın
Kadın sabah 5.30.6.30 aralarında geceden düşünüyor sabah ne ödev veriyim kafasında kuruyor planlıyor dayıyor bize işi bir arada kafayı prize taktı silinecek o prizler diye

Hey Allahım senin benim ödev vermeme ihtiyacın mı var kız
İsteyen yatar keyfi bilir
Bak iyi hatırlattın elektrik düğmeleri kirlenmiştir

bu hafta odak noktası mutfak ya iyice batsın dedin heralde

Hey Allahım senin benim ödev vermeme ihtiyacın mı var kız
İsteyen yatar keyfi bilir
Bak iyi hatırlattın elektrik düğmeleri kirlenmiştir
Yarın ki ödev belli oldu negom prizler veee petekler malum kış geldi petekler yanmaya yavaştan başladı güzel guzel ismak istiyorsak o petekler sökülsün guzelcene silinsin

Yarın ki ödev belli oldu negom prizler veee petekler malum kış geldi petekler yanmaya yavaştan başladı güzel guzel ismak istiyorsak o petekler sökülsün guzelcene silinsin
Biz temizlettik canım mis gibi yanıyor
Bu hafta ödevler mutfak ağırlıklı olacak

Yapılan işler ❤
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı
Mutfak oturduğum oda antre süpürüldü
Türk kahvesi tatlı yenildi (kocayla)
Devamı
Y
a
t
t
ı
m

Y
a
t
ı
y
o
r
u
m
Bazen eşim arardı ne yapıyorsun. Bende yatıyorum derdim. Yat yat karpuzda yata yata buyurmuş derdi. İyi mi kötü mü bilmiyorum diloş. Bugün bir k.ç da takılı kaldım. Sanırım karpuz k.cimiz oluyor

Bazen eşim arardı ne yapıyorsun. Bende yatıyorum derdim. Yat yat karpuzda yata yata buyurmuş derdi. İyi mi kötü mü bilmiyorum diloş. Bugün bir k.ç da takılı kaldım. Sanırım karpuz k.cimiz oluyor
Ahahahaa
Benim eşimde aynısını diyor hatta şimdi bile dedi kalktım yemek yapıyorum

Geçmiş olsun canım. İnşallah olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…