Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kafamın tuhaflığını düşünmemeye çalışıyorum.

Terliksum barış özcanın yeni videosunu izledin mi? Gel izleyek.

Karnimi doyuruyum bakiyim inşallah. Kızlar bide biraz önce bir haber aldım. Bir abimiz trafik kazası geçirdi. Yoğun bakımda . Adı Ömer. Üç çocuğu var. Duanızı esirgemeyin.

Sağol diloş sen nasılsın senin tedavin olmıycakmı tekrardan?
Canım şimdi değil Mart Nisan Mayıs arası olabilir daha gecenki tedavinin borcunu ödüyoruz az kaldı gercide biraz daha para biriktirip borçsuz yapicam hem negatif alıp hemde o borcu ödemek canımı sıkıyor

Geçmiş olsun canim, bas donmen geçti mi

Ablamda tedavide yumurta güçlendirmesi için. Birsürü ilacı iğnesi ne emek var maddi manevi. Allah güldürsün hepinizi inş
Amin canım sonuç ne oldu başarılı oldumu
Ben bir kaç aylık süreçte 70igneye yakin vuruldum artık hiçbir yerimde yer kalmamıştı
Birde benim canımı sıkan sebepsiz olması işte

Bu tansiyon değil canım kulakla ilgili bi sıkıntı ama tam belli değil gibi bi fırsat buliyim tekrar gidicem inş dr a.

Kafa aşağı yatırıp kulak kristallerini yerleştiriyorlar. Doktor yaptı mı öyle bir şey. Onlar oynayınca baş dönmesi yaparmış.

Geçmiş olsun Bonus, benimde hiç keyfim yok uzun zamandır, içten ne zaman güldüm hatırlamıyorum.
5 gündür baş ağrısı çekiyorum ve ilaçlar hiç geçirmedi. Nöroloji ye gidicem bu hafta
Baş dönmesi gibi bişey oluyo sersemliyorum.
Havadan belki bi keyifsizim şişkinim aksi huysuz nalet gibiyim :) halbuki güzel başlamıştım güne
Karnimi doyuruyum bakiyim inşallah. Kızlar bide biraz önce bir haber aldım. Bir abimiz trafik kazası geçirdi. Yoğun bakımda . Adı Ömer. Üç çocuğu var. Duanızı esirgemeyin.
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım :/

Allah şifa versin kızlar. Bu ara çok hastalıklar arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…