Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kurutma makinesi alacaksın arkadaşım o olmazsa hayat arkadaşın ne güne duruyor ama ikna etme kısmını bilemem o kadar aklım olsa böyle mi olurdum?

Kurutma makinesi alacaksın arkadaşım o olmazsa hayat arkadaşın ne güne duruyor ama ikna etme kısmını bilemem o kadar aklım olsa böyle mi olurdum?

. Hayat arkadaşım ev arkadaşına döndü.. . Bir ara çamaşır yıkamadım. Beyfendi günlük iç çamaşırı aldı giydi.

Bazen komşuya temenni eder gibi ay Allah yardımcın olsun işin zor diyor. Sağolasun

İnan takdir etmesi de bi şey. Benimki başıma kakacaksan yapmasaydın diyor. Ben sana yap mı dedim her misafir geleceği zaman geriliyorsun vs...
Eeee benim de misafir geleceği zaman tek vazifem misafirler geldiğinde bilgisayar masasından kalkıp hoşgeldiniz demek olsa evin şurası pisse kimse beni suçlamasa ben de gerilmem
Hem bütün işleri yap hem en ufak bir minnet ve gerginlik belirtisi gösterme iyi valla.....

Yani 3 ayda bir falan. O da çocukları. 5 kızı var maşaAllah. Torunları saymadım. 8 kız kardeşi. Yeğenleri sayamazsın maşaAllah.
Ah ah. Ne kadar özendim şimdi.
Kız o yaşlıymış kızları gelir işini yapar evde kimse yok zaten dağılmaz onunla bizi nasıl kıyaslarız.....

Kız o yaşlıymış kızları gelir işini yapar evde kimse yok zaten dağılmaz onunla bizi nasıl kıyaslarız.....
Yaşlı değil 50 yaşında. İnan maşaAllah bir çildi var. Yani 20 yaşındaki genç kız gibi. Ama hep o öyleydi. 5 kızıyla gezerdi. Kızların arası da 1.5 yaş. En büyükler ikiz. . O kadın benim idolüm.

Dün 3 çocukla dışarı çıkayım dedim. Eve nasıl girdim hatırlamıyorum

Erkeklerin gerçekten genel davranışı bu şekilde demek ki. Kim anlatsa sanki benim eşimi anlatıyor. Sadece adı değişik. Klonlanmış gibiler . Bazen belgesel izliyorum. Ya hu aynı. Rus arkadaş var. O anlatıyor. Türkler yine merhametli diyor. Eşime sarılıyorum. Yapacak bir şey yok.

Ya çok alemsin
Formalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Sadece çekmece içine şu metre işi olanlardan, onu harici kullanmıyorum. Ben örtü sermem bardakları da ters koyarım, sen niye koymuyorsun ki
Ütüyü biriktiricem pek bi şey yok şimdilik... dünkü ödevimi yapmıştım mutfaktan buzdolabını sileyim kapak olarak sabah oturururken gözüme battı
E ne güzel iş yok

Dün yorulmuşsun bugünde prenses ol
Ay bizim bir tanıdık var. Evi hiç kirlenmiyor. Kadın çok mutlu. Enerjik . Sabahtan akşama kadar geziyor. Gezdiği yerde yiyip içiyor ev mis.

Sankim ayıpladığım hatuna özenmeye başladım.
Hiç sevmem ben çok gezen kadın, her gün bir yerde ne öyle ya sevmiyorum
Gulemiyorum yine, gulmeyince hiç zevki yok.
Niye gülemiyorsun?
Ay benim bugün hiç birşey yapasım yok hatta yemek bile
Yapma dışardan söyle yemeği de
Süpüren women olayim da dedim Nego un gözüne gireyim. Ptesi liste temizliği varmış
Seni niye temizliyim her gün geliyorsun sohbete
Nick güzel olmuş
Malesef oyle
Atesi yukselmedi geceden beri sukur keyfi de yerinde biraz
Hadi maşaallah gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…