Kurutma makinesi alacaksın arkadaşım o olmazsa hayat arkadaşın ne güne duruyor ama ikna etme kısmını bilemem o kadar aklım olsa böyle mi olurdum?Ütü gerçekten birikmişti. Yapmam gerek yarın okul var.
Dün mutfağı halletmiştim. Bir ağa olarak
Bugün ise hiç halim yok. Duvara bakıp kendi kendime gülesim var.. 3 çocukla bugün bitmiş hissediyorum kendi mı.
He bu arada çamaşır attım makinaya. Kendileri yıkanıyor. Ama kim asacak şuanda muamma...
E hiç mi kadına gelmiyorlar.....Ay bizim bir tanıdık var. Evi hiç kirlenmiyor. Kadın çok mutlu. Enerjik . Sabahtan akşama kadar geziyor. Gezdiği yerde yiyip içiyor ev mis.
Sankim ayıpladığım hatuna özenmeye başladım.
Kurutma makinesi alacaksın arkadaşım o olmazsa hayat arkadaşın ne güne duruyor ama ikna etme kısmını bilemem o kadar aklım olsa böyle mi olurdum?
E hiç mi kadına gelmiyorlar.....
İnan takdir etmesi de bi şey. Benimki başıma kakacaksan yapmasaydın diyor. Ben sana yap mı dedim her misafir geleceği zaman geriliyorsun vs.... Hayat arkadaşım ev arkadaşına döndü.. . Bir ara çamaşır yıkamadım. Beyfendi günlük iç çamaşırı aldı giydi.
Bazen komşuya temenni eder gibi ay Allah yardımcın olsun işin zor diyor. Sağolasun
Kız o yaşlıymış kızları gelir işini yapar evde kimse yok zaten dağılmaz onunla bizi nasıl kıyaslarız.....Yani 3 ayda bir falan. O da çocukları. 5 kızı var maşaAllah. Torunları saymadım. 8 kız kardeşi. Yeğenleri sayamazsın maşaAllah.
Ah ah. Ne kadar özendim şimdi.
Sen hamilesin zaten iyi güvenilir etli biyerden çocuklar seviyorsa lavaş döner siparişi ver ooooh miss.....Ay benim bugün hiç birşey yapasım yok hatta yemek bile
Yaşlı değil 50 yaşında. İnan maşaAllah bir çildi var. Yani 20 yaşındaki genç kız gibi. Ama hep o öyleydi. 5 kızıyla gezerdi. Kızların arası da 1.5 yaş. En büyükler ikiz.Kız o yaşlıymış kızları gelir işini yapar evde kimse yok zaten dağılmaz onunla bizi nasıl kıyaslarız.....
Dün de prenses kocam yaptı yemeği etli bugün de öyle olur mu kiSen hamilesin zaten iyi güvenilir etli biyerden çocuklar seviyorsa lavaş döner siparişi ver ooooh miss.....
Erkeklerin gerçekten genel davranışı bu şekilde demek ki. Kim anlatsa sanki benim eşimi anlatıyor. Sadece adı değişik. Klonlanmış gibilerİnan takdir etmesi de bi şey. Benimki başıma kakacaksan yapmasaydın diyor. Ben sana yap mı dedim her misafir geleceği zaman geriliyorsun vs...
Eeee benim de misafir geleceği zaman tek vazifem misafirler geldiğinde bilgisayar masasından kalkıp hoşgeldiniz demek olsa evin şurası pisse kimse beni suçlamasa ben de gerilmem
Hem bütün işleri yap hem en ufak bir minnet ve gerginlik belirtisi gösterme iyi valla.....
Süpüren women olayim da dedimterliksuu hayırlı olsun adın benim için terliksusun :))
Casper25
@Numanayse nasıl oldu çocuklarınız?
Malesef oyleKadınların hayatını hep erkekler zorlaştırıyor zatençok iyi söylemişsin.
Nasıl oldu kuzun
Cok sukur atesi normal keyfi de iyi gibi bakalim uyudu baya oglene kadar. 2 gecedir dogru duzgun uyumadi tabiterliksuu hayırlı olsun adın benim için terliksusun :))
Casper25
@Numanayse nasıl oldu çocuklarınız?
Ya çok alemsinDün gece çocugun nevresimlerini makineye atmıştım çalıştırmayı unutmuşumSabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım. 3 elyaf yorgan 1 battaniye yıkadım daha bizim onun nevresimleri var yağmur yağmaz inş.
Bir de intikam soğuk yenen bir yemek olduğu için eşimin hiç sevmediği benim çok sevdiğim saten nevresim takımını serdim. O nevresim takımında uyuyunca kendini Hürrem Sultan gibi hissediyorum.
Sadece çekmece içine şu metre işi olanlardan, onu harici kullanmıyorum. Ben örtü sermem bardakları da ters koyarım, sen niye koymuyorsun kiFormalar ve 1 pantolon 1 gömlek var ütüm yaparım bu gün. Dolapların da silinmesi lazımdı iyi oldu yapabildiğim kadar iç dış sileceğim. Dolaba örtü kullanıyor musunuz arkadaşlar?
E ne güzel iş yokÜtüyü biriktiricem pek bi şey yok şimdilik... dünkü ödevimi yapmıştım mutfaktan buzdolabını sileyim kapak olarak sabah oturururken gözüme battı
Dün yorulmuşsun bugünde prenses olÜtü gerçekten birikmişti. Yapmam gerek yarın okul var.
Dün mutfağı halletmiştim. Bir ağa olarak
Bugün ise hiç halim yok. Duvara bakıp kendi kendime gülesim var.. 3 çocukla bugün bitmiş hissediyorum kendi mı.
He bu arada çamaşır attım makinaya. Kendileri yıkanıyor. Ama kim asacak şuanda muamma...
Hiç sevmem ben çok gezen kadın, her gün bir yerde ne öyle ya sevmiyorumAy bizim bir tanıdık var. Evi hiç kirlenmiyor. Kadın çok mutlu. Enerjik . Sabahtan akşama kadar geziyor. Gezdiği yerde yiyip içiyor ev mis.
Sankim ayıpladığım hatuna özenmeye başladım.
Niye gülemiyorsun?Gulemiyorum yine, gulmeyince hiç zevki yok.
Yapma dışardan söyle yemeği deAy benim bugün hiç birşey yapasım yok hatta yemek bile
Seni niye temizliyim her gün geliyorsun sohbeteSüpüren women olayim da dedimNego un gözüne gireyim. Ptesi liste temizliği varmış
Hadi maşaallah gözün aydınMalesef oyle
Atesi yukselmedi geceden beri sukur keyfi de yerinde biraz
Miclarim ağrıyor kızlar. Bu iyiye mi işaret. Temiz kadın oldum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?