K.çMicların neren oluyor. Bilelim de temiz kadın oldun mu olmadın mı söyleyelim
Miclarim ağrıyor kızlar. Bu iyiye mi işaret. Temiz kadın oldum mu
Bencede neresi acabaMicların neren oluyor. Bilelim de temiz kadın oldun mu olmadın mı söyleyelim
Vallahi hamlamisimAma miclar iş yapmaktan değil oturmaktan ağrımaz mı
22 Aralık Ödevi
Ütü yapmak
En az bir mutfak kapağını iç dış silmek düzenlemek (ağanın eli tutulmaz fazlasını yapmak isteyen yapabilir )
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
D Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
@Lices_s
@Anka
Allah şifa versin inşallah. Tekasur süresi iyi geliyor diye okumuştumSelam kızlar! İşini yapanlara masallah, yapacak olanlara kolay gelsin. Bugün müthiş bir bas agrim varMakina boşaltıp, yenileri yerleştirmem lazim, bekliyorum hala. Normalde o bana hiç is gibi gelmezdi
Geçmiş olsun canımSelam kızlar! İşini yapanlara masallah, yapacak olanlara kolay gelsin. Bugün müthiş bir bas agrim varMakina boşaltıp, yenileri yerleştirmem lazim, bekliyorum hala. Normalde o bana hiç is gibi gelmezdi
Allah şifa versin inşallah. Tekasur süresi iyi geliyor diye okumuştum
Geçmiş olsun canım
Hemen elindekileri bırak ve terk et eviBugün çorba, tatlı, 2 çeşit yemek yaptım. Yemeğe yakında pilav yapacağım. Çorbanın içine donmuş et suyu koyarken sıçrattım. Donmuş domatesi kesmeye çalışırken elimden kaydı yere düştü. Dolaptan maydanozu alırken yere döküldü. İlk defa yemek yaptım sanki mutfağı batırdım. Yemekten sonra temizlerim dedim. Daha ne dökerim bilmiyorum 2 kere iş çıkmasın bana
Yapılan işler ❤
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı
Mutfak oturduğum oda antre süpürüldü
Türk kahvesi tatlı yenildi (kocayla)
Devamı
Y
a
t
t
ı
m
Y
a
t
ı
y
o
r
u
m
Yok artık nescafeyi dökmedin dimi onu temizlemiyorsunBizde nescafeyle tatlımızı yedik ve bil bakalım ben ne yapıyorum şimdi
Ha haaYok artık nescafeyi dökmedin dimi onu temizlemiyorsun
Yok artık nescafeyi dökmedin dimi onu temizlemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?