Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bas donmesi, denge deyince bir hüzünleniyorum ben Annecim 3 yıl uğraştı hala beynim karışıyor diye anlattığı bir durum yaşıyor Rabbim bir an önce çare olan yola koysun seni insallah

Doğru diyor aklım karışıyor o an. Aynı şeymi bilmiyorum ama konuşuyosam kesiyorum konuşmayı rahat konuşamıyorum içim bulanıyo. Hiç kıpırdamadan yatmak istiyorum

Doğru diyor aklım karışıyor o an. Aynı şeymi bilmiyorum ama konuşuyosam kesiyorum konuşmayı rahat konuşamıyorum içim bulanıyo. Hiç kıpırdamadan yatmak istiyorum

Valla bu son durumunu anlatabildiğimiz doktor yok, her şey temiz şükür. Onunla teselli olup, teselli ediyorum kadını. Ama sunu anladım, bir seye cani sıkılsa, üç beş gün sonra yaşıyor bu durumu yoğun olarak, kafada kuruyor sanırım. Sen daha gençsin canim, atlatırsın tamamen insallah

Ablamla ortak bi arkadaşımızın olmuş böyle hiç bişey bulunamadı en son antidepresanlarla geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…