- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
sabah 8 de kızım okula gidiyor sonra oğlum a kahvaltı ettiriyorum toparlıyorum derken 9 buçuk oluyor 9 dan 11 e kadar yaparız sonra okuldan dönünce yine yaparızSabah vaktin yok mu
Tamamdir.sabah 8 de kızım okula gidiyor sonra oğlum a kahvaltı ettiriyorum toparlıyorum derken 9 buçuk oluyor 9 dan 11 e kadar yaparız sonra okuldan dönünce yine yaparız
Sende gel tosbik. Sen yavaş yaparsın. Dortluyelim
Başka iş yapsan süpürge sona kalsa da olur. Temiz yapar mı bilmiyorum ki hiç kullanmadımKuzum süper olur aslında, evin ihtiyacı var. Normal süpürgemin torbasını almadı hala eşim, dikeyle yapsam olur sanki dimi
Başka iş yapsan süpürge sona kalsa da olur. Temiz yapar mı bilmiyorum ki hiç kullanmadım
Toz torbaliysa dikey süpürgen ben torbasını yıkıyorum acayip güzel çekiyorKuzum süper olur aslında, evin ihtiyacı var. Normal süpürgemin torbasını almadı hala eşim, dikeyle yapsam olur sanki dimi
Toz torbaliysa dikey süpürgen ben torbasını yıkıyorum acayip güzel çekiyor
Yatiyim yarınki maratona güç toplayayımhayırlı geceler herkeze
Bas donmesi, denge deyince bir hüzünleniyorum benAnnecim 3 yıl uğraştı hala beynim karışıyor diye anlattığı bir durum yaşıyor Rabbim bir an önce çare olan yola koysun seni insallah
Sersemlik gibi miDoğru diyor aklım karışıyor o an. Aynı şeymi bilmiyorum ama konuşuyosam kesiyorum konuşmayı rahat konuşamıyorum içim bulanıyo. Hiç kıpırdamadan yatmak istiyorum
Sersemlik gibi mi
Dönüp duruyom yatakta.Uyumadın mı daha :) sersemlik gibi olduğum yer sarsılıyo gibi. Bi ara o kadar çoktuki şükür şimdi arada oluyo.
Çok şükür canım inşallah tamamen geçecek.Uyumadın mı daha :) sersemlik gibi olduğum yer sarsılıyo gibi. Bi ara o kadar çoktuki şükür şimdi arada oluyo.
Doğru diyor aklım karışıyor o an. Aynı şeymi bilmiyorum ama konuşuyosam kesiyorum konuşmayı rahat konuşamıyorum içim bulanıyo. Hiç kıpırdamadan yatmak istiyorum
Valla bu son durumunu anlatabildiğimiz doktor yok, her şey temiz şükür. Onunla teselli olup, teselli ediyorum kadını. Ama sunu anladım, bir seye cani sıkılsa, üç beş gün sonra yaşıyor bu durumu yoğun olarak, kafada kuruyor sanırım. Sen daha gençsin canim, atlatırsın tamamen insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?