13 TL dediler burda ne güzel 2 ayda bi halı yıkattırıyordum siliyorum artık.Mutfak halısı fena leke oldu onu göndermek istiyorum 10 lira olmuş metresi
Normal halıları 5 e verirken bunu 7 diyolardı normal 10 ise buda 12 olabilir çünkü fok var13 TL dediler burda ne güzel 2 ayda bi halı yıkattırıyordum siliyorum artık. :İşsiz:
Bence de uyu dün sahurdan sonra uyumadım ben bütün gün kalkamadım sonra süründüm resmenYapacaklarımı düşününce uyumak istiyorum
Beni ne kadar sevdigini söyliceksindirEeee sanki bişey daha diyecektim
Fok ne duymadım hiçNormal halıları 5 e verirken bunu 7 diyolardı normal 10 ise buda 12 olabilir çünkü fok var
Mutfak nasıl benim toplu söylemiş miydimBeni ne kadar sevdigini söyliceksindir
Sevirem yalan yohBeni ne kadar sevdigini söyliceksindir
Masallah noluyor bize yahuMutfak nasıl benim toplu söylemiş miydim
B ile değiştir işte f yi. Bunu açıkladığıma inanamıyorumFok ne duymadım hiç
Direkt orjinalini okuyorum kim ne yazarsa yazsinB ile değiştir işte f yi. Bunu açıkladığıma inanamıyorum
Aynen con vaynenDirekt orjinalini okuyorum kim ne yazarsa yazsin
Öff yaa gittim googla foklu halı yazdımB ile değiştir işte f yi. Bunu açıkladığıma inanamıyorum
Göğsümden bi sesle güldüm keşke duysaydınÖff yaa gittim googla foklu halı yazdımtabanı falan sandım
Öyle bi dil yok zaten bok yerine ayıp olmasın diye mok yazar herkes bende daha sevimli diye fok yazıyodum bütün sırrı gitti zatenSalon hatunuyum anlamam öyle dillerden:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?