TühÖyle bi dil yok zaten bok yerine ayıp olmasın diye mok yazar herkes bende daha sevimli diye fok yazıyodum bütün sırrı gitti zaten
10 sa iyi yine 15 e yıkattım benMutfak halısı fena leke oldu onu göndermek istiyorum 10 lira olmuş metresi
Haberim yok işte son fiyattan10 sa iyi yine 15 e yıkattım ben
Sahur masasını öylece bırakıp yatıyorumnego hocam görünce tansiyonu düşücek ama çooooook fena uyku geldi hayırlı sabahlar herkese
AyhhhLove story hayal etmiştim
Benim burcumdaymış ondanAkşamdan beri bi hamaratlık bi hamaratlık
Evi topladım çamaşır katladım sahura baya uğraştırıcı şeyler yaptım arkamı topladım sonra sahuru topladım. Ay terazi burcundaymış hemen yansıdı keşke hep böyle olsa
Kapı önündeki paspasları çöp kovalarını yıkadım hocam yıkanacak ayakkabıları sudan geçirip makineye koydum olma mi ? Bebeyi uyutup dışardaki ayakkabılığı silip patates kovasını da yıkadım mı tamamdır16 nisan ödevi
Buzdolabı silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
Yapacaklarımı düşününce uyumak istiyorum
Daş mı attın sen benim mekekliğimeSevirem yalan yoheyy gidi eski sinsilerden kim kaldı lora bi sen ben bir de tenha.
Herkes olmuş bir melenk
Akşamdan beri bi hamaratlık bi hamaratlık
Evi topladım çamaşır katladım sahura baya uğraştırıcı şeyler yaptım arkamı topladım sonra sahuru topladım. Ay terazi burcundaymış hemen yansıdı keşke hep böyle olsa
Çok duygulandım var yaMasallah noluyor bize yahuToplu benimki de iftardan once hizlica toparladim negonun dedigi cikmadi kulaklarimdan zor oldu ama iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?