Başıma kv den dolayı ağrılar girdi uyuyamıyorum
Çıkmazsa gider hesabını sorarım
Olur olmaaamıKapı önündeki paspasları çöp kovalarını yıkadım hocam yıkanacak ayakkabıları sudan geçirip makineye koydum olma mi ? Bebeyi uyutup dışardaki ayakkabılığı silip patates kovasını da yıkadım mı tamamdır
Çocuklar durmuyo . Bi dr hastaneye çorba falan lazım oluyo onu yapıyomD u t allah yardımcın olsun eşine şifa versin inş. Başedemiyorum diye düşünme sakın afedersin bi söz vardır ya edepsiz edepsizi görünce kılıcını saklarmış diye sessiz olursan iyice azacak o kadın.
Rabbim evlatla imtihan etmiş daha neyin hırsı yazık ya
Annende niye kalmadın?
Oğlanın ateşi geçmedi bi haftadır az önce doktordan çıktık mecbur antibiyotik başlayacağız artık. Ben bi evi toplayıp süpürebilsem yetcek bana bugün nego16 nisan ödevi
Buzdolabı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
@Anka
Geçmiş olsun canımOğlanın ateşi geçmedi bi haftadır az önce doktordan çıktık mecbur antibiyotik başlayacağız artık. Ben bi evi toplayıp süpürebilsem yetcek bana bugün nego
Sağol negocumGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun hızlı hava değişimi bağışıklığımızı etkiliyorOğlanın ateşi geçmedi bi haftadır az önce doktordan çıktık mecbur antibiyotik başlayacağız artık. Ben bi evi toplayıp süpürebilsem yetcek bana bugün nego
Bu gün kv ye kızıp hiç bir şey yapmama kararı aldımHa gayret evi süpürücem artıkakşam yemeği ön hazırlıklarını yaptım,çamaşır astım vs
Sağol efsercim işte önce eşim hasta oldu sonra oğlan o iyileşemeden ben de oldum mevsim geçişinden herhalde dediğin gibiÇok geçmiş olsun hızlı hava değişimi bağışıklığımızı etkiliyor
Çok geçmiş olsun canımSağol efsercim işte önce eşim hasta oldu sonra oğlan o iyileşemeden ben de oldum mevsim geçişinden herhalde dediğin gibi
Bugün evi temizlicem inşallah tabi kendime gelirsem16 nisan ödevi
Buzdolabı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
@Anka
Kuzu bitane kayıp olunca temkinli yaklaşıyorum kalp atışını duyana kadar ondan böyle nazlıyım
Yeter ki iş yapmamaya bahane olsunBu gün kv ye kızıp hiç bir şey yapmama kararı aldım
Akşamada sebzeli Arpa şehriye pilavı yapacağım
Dünden tavuk var
Salata cacık yeterli olur sanırım
Alışveriş yapılınca silmiştim gayet temiz buzdolabım. Kakaolu ıslak kek yaptım bugün tek yapabildiğim iş bu kız hiç durmuyor dişler geliyor sanırım16 nisan ödevi
Buzdolabı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
@Anka
Selamlar dun gece ful yıkandı silindi çok şükür16 nisan ödevi
Buzdolabı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
@Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?