- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahOğlanın ateşi geçmedi bi haftadır az önce doktordan çıktık mecbur antibiyotik başlayacağız artık. Ben bi evi toplayıp süpürebilsem yetcek bana bugün nego
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah
Sağol canım aynen öyle oluyor vallaKolay gelsin canım:) sende çok yoruyorsun kendini ya hep iş var gibi evde oturduğun pek yok.Ev ahalisi çok olunca işler de çok oluyordur tabi.
En son mutfağı temizlediğimde bir daha bulaşık biriktirmeyeceğim dedim (dün gece) yine yığmışım resmenEn son koltuk minder yüzlerini yıkadığımda bunları bir daha yıkamıycam demiştim
Yıkadımnasıl takacaksam
Koltukların geri kalan yerlerini de sildim
Geçmis olsun canımAmin canım inşallah
Sağol canımGeçmis olsun canım
Sıra da bana geliyorEn son koltuk minder yüzlerini yıkadığımda bunları bir daha yıkamıycam demiştim
Yıkadımnasıl takacaksam
Koltukların geri kalan yerlerini de sildim
Tövbe yarabbi tövbeÇok sinirliyim kızlar evimiz müstakil biliyorsunuz mahalledeyiz.Genelde çocuklar sokakta oyun oynayabiliyor mahallenin avantajı budur.Benim oğlum hep evde yanımda bugünde tv izliyordu babasının işten çıkış saati bi 5 dk bisiklet sürmek istedi ben önce yok dedim sonra ısrar edince tmm dedim.Daha ineli 2 dk.olmuştu ki komşu bağırmış sürme git evine yok başım kaldırmıyor falan fistan.Ha bi de bisikleti kafanda parçalarım demişti geçen gün oğlumu çağırdım neyse eve gel bu Ramazan ayında bu yaptığınıza bakın bi çocuğun kalbini kırıyorsunuz diye dedim.Çok sinirlendim oğlum ağladı.Bugün tekrar bisikleti kafanda kırarım demiş.Eşimde görmüş hiçbir şey dememiş eve çağırmış nasıl sinirlendim ben ya.Ben bu lafı kabul edemem dedim nasıl cevabını vermezsin diye.Gerçekten nefret ediyorum bu mahalleden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın amin. Ki onlar 1 e kadar yatmayıp gürültü çıkaran insanlar.Torunları keza öyle hiçbir zaman birşey söylememiştik.
Nur topu gibi bahanem varken bunu değerlendirmek lazımYeter ki iş yapmamaya bahane olsun
Neyle sildin canım?Koltukları tencere kapağıyla sildim pratik oldu yormuyor.
Ne desem bilemedim ya ramazan günü imtihan oluyorlar yaÇok sinirliyim kızlar evimiz müstakil biliyorsunuz mahalledeyiz.Genelde çocuklar sokakta oyun oynayabiliyor mahallenin avantajı budur.Benim oğlum hep evde yanımda bugünde tv izliyordu babasının işten çıkış saati bi 5 dk bisiklet sürmek istedi ben önce yok dedim sonra ısrar edince tmm dedim.Daha ineli 2 dk.olmuştu ki komşu bağırmış sürme git evine yok başım kaldırmıyor falan fistan.Ha bi de bisikleti kafanda parçalarım demişti geçen gün oğlumu çağırdım neyse eve gel bu Ramazan ayında bu yaptığınıza bakın bi çocuğun kalbini kırıyorsunuz diye dedim.Çok sinirlendim oğlum ağladı.Bugün tekrar bisikleti kafanda kırarım demiş.Eşimde görmüş hiçbir şey dememiş eve çağırmış nasıl sinirlendim ben ya.Ben bu lafı kabul edemem dedim nasıl cevabını vermezsin diye.Gerçekten nefret ediyorum bu mahalleden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın amin. Ki onlar 1 e kadar yatmayıp gürültü çıkaran insanlar.Torunları keza öyle hiçbir zaman birşey söylememiştik.
Bence sil boşver koptu kollarımSıra da bana geliyorne zor onları geçirmek ya evlerden ırak az kaldı yakında bi cesaret yıkarım ben de
Beyaz sabunla siliyorum ben koltukları. Sıcak suda eritiyorum öyle siliyorum.Neyle sildin canım?
Tek bırakmayın bahçeye yaşı çok küçük zaten, müstakil de olsa tek riskli. Sende çık bebeğini de alıp özelikle sürdür senin yanında söylesin bakalım. Çocuğuma şu lafı diyecek insanın vay halineÇok sinirliyim kızlar evimiz müstakil biliyorsunuz mahalledeyiz.Genelde çocuklar sokakta oyun oynayabiliyor mahallenin avantajı budur.Benim oğlum hep evde yanımda bugünde tv izliyordu babasının işten çıkış saati bi 5 dk bisiklet sürmek istedi ben önce yok dedim sonra ısrar edince tmm dedim.Daha ineli 2 dk.olmuştu ki komşu bağırmış sürme git evine yok başım kaldırmıyor falan fistan.Ha bi de bisikleti kafanda parçalarım demişti geçen gün oğlumu çağırdım neyse eve gel bu Ramazan ayında bu yaptığınıza bakın bi çocuğun kalbini kırıyorsunuz diye dedim.Çok sinirlendim oğlum ağladı.Bugün tekrar bisikleti kafanda kırarım demiş.Eşimde görmüş hiçbir şey dememiş eve çağırmış nasıl sinirlendim ben ya.Ben bu lafı kabul edemem dedim nasıl cevabını vermezsin diye.Gerçekten nefret ediyorum bu mahalleden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın amin. Ki onlar 1 e kadar yatmayıp gürültü çıkaran insanlar.Torunları keza öyle hiçbir zaman birşey söylememiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?