Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları düzelttim.
Tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım.
Banyo, tuvalet çöplerini değiştirdim.
Buzdolabını sildim,düzenledim.
Çöpü değiştirdim.
Makineye çamaşır attım 4 posta.
Ayakkabıları yıkandı, koltuk yüzlerini yıkandı.
Kuruyan çamaşırları topladım, katladım, yerleştirdim.
Akşam yemeklerini hazırladım ,tatlı yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Evi süpürdüm.
Salon koltuklarının kalan yerlerini sildim,halısını da sildim.

Çok sinirliyim kızlar evimiz müstakil biliyorsunuz mahalledeyiz.Genelde çocuklar sokakta oyun oynayabiliyor mahallenin avantajı budur.Benim oğlum hep evde yanımda bugünde tv izliyordu babasının işten çıkış saati bi 5 dk bisiklet sürmek istedi ben önce yok dedim sonra ısrar edince tmm dedim.Daha ineli 2 dk.olmuştu ki komşu bağırmış sürme git evine yok başım kaldırmıyor falan fistan.Ha bi de bisikleti kafanda parçalarım demişti geçen gün oğlumu çağırdım neyse eve gel bu Ramazan ayında bu yaptığınıza bakın bi çocuğun kalbini kırıyorsunuz diye dedim.Çok sinirlendim oğlum ağladı.Bugün tekrar bisikleti kafanda kırarım demiş. Eşimde görmüş hiçbir şey dememiş eve çağırmış nasıl sinirlendim ben ya.Ben bu lafı kabul edemem dedim nasıl cevabını vermezsin diye.Gerçekten nefret ediyorum bu mahalleden Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın amin. Ki onlar 1 e kadar yatmayıp gürültü çıkaran insanlar.Torunları keza öyle hiçbir zaman birşey söylememiştik.

Tövbe yarabbi tövbe

Ne desem bilemedim ya ramazan günü imtihan oluyorlar ya

Tek bırakmayın bahçeye yaşı çok küçük zaten, müstakil de olsa tek riskli. Sende çık bebeğini de alıp özelikle sürdür senin yanında söylesin bakalım. Çocuğuma şu lafı diyecek insanın vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…