Aynen tam güzel yürümeye başladım kaldıŞimdi biraz işlerime bakayım. Sonra okumaya devam edicem. Ramazan sonrası spora başlıycam çok bıraktım kendimi
Ben daha buzdolabını yapamadım bu gün ikisini de yapacağım inşallah
Ben onu saçım kurumuyor diye biliyordum
Kız aktif dua grubundan aranıyorsunallahııım aklıma neler geldi
Ben de başladım bu kitaba ama bir türlü oturup okuyamadımKitap hoşuma gitti, sıkmıyor akıcı bir dili var merak uyandırdı, bakalım nasıl yöntemlermişEki Görüntüle 3049536
Bugün davetliyiz
Çok sevilen bir kişilik olduğum için
Yoksaaa malum üye geri mi geldi fonda belalım çalıyorTaklitleri görüyorum bir gülme geliyor
Asrın icadı olur benim için çok sert o yastıklar yırtılacak kılıf diye korkuyorumHayır takarken diyorum bunun fermuarını yapanın amacı ne şunu üç taraflı yapsana takıp çıkarması kolay olsun
Ne ara yobaz oldun hiç haber vermiyorsun gücendim
No no efsere açıkladığım gibi
Erzurumlular da donlarını kurutamıyor demekBen onu saçım kurumuyor diye biliyordum
20 günde 90 message azımsanacak bir rakam değil ne gülüyonTaklitleri görüyorum bir gülme geliyor
Çok ufak çaplı bir araştırma yapmış olabilirim20 günde 90 message azımsanacak bir rakam değil ne gülüyon
Hakket bu nerden çıktıNe ara yobaz oldun hiç haber vermiyorsun gücendim
Gidem de bu mevzuyu da araştıramHakket bu nerden çıktı
Bana da söyle öğrenince diğerini biliyorumGidem de bu mevzuyu da araştıram
Bana da söyle öğrenince diğerini biliyorum
Hee gördüydüm o konuyu. Hatta kendimce içimden yorum da yaptıydımŞair orda Yobaz bir anneye sahip olmak konu başlığına ithaf da bulunmuş gardaş tam mayın tarlası bir konu bakma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?