Yüzünün yumuşaklığı nedeniyle her işe koşturmaktan mabadının sürekli terlemesi
Dün akşam herüfe yaptırmışım
Ütüm vardı. İyi oldu.
allahııım aklıma neler geldi
Gelmesin gelmesin benim de ilk aklıma normal şeyler gelmediallahııım aklıma neler geldi
Ben de yeni duydumNereyi neyle bağlamışlar yahiç duymamıştım
Netten alsaydın daha uygun o tür mağazalarda çıldırmış gibi fiyatlar.Sabah sınava gidip geldim. Biraz dinlenip mutfağı temizledim, bir önceki günün akşam yemeği kalmıştı hem regl hem sınav derken toplayamadım. Bir makine bulaşık çıktı, kalan tencereleri ve birkaç ıvır zıvır da elde yıkadım, ay hiç benlik değil elde bulaşık yıkamaksonra çalışma odamı düzenledim. Alışverişe gittik, mutfak için alınanları yerleştirdim. Gratis turu yapıp fondoten ve nemlendirici krem aldım.Fiyatlar uçmuşş moralim bozuldu bir tık Daha sonra kayınvalideye yemeğe geldik, bu gece burdayız.
Günlük raporum
Nubuk ıslanınca iyi olmaz bence,ona kuru buharlı temizleme olabilir. Aldığınız yer ne demişti?Negocumm sen deneyimlisin ben de bir soru sorayım. Benim koltuklarım nubuksence neyle silebilirim? İlk defa sileceğim için formu bozulur mu diye korkuyorum. Şirket çağırayım dedim ama kayınvalidem çağırmış, koltukların kumaşı sertleşmiş. Oyüzden tereddütte kaldım.
Çok geçmiş olsunKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa
Yobaz diyenler kendi fikirlerini başkalarına empoze edip dayatınca yobaz olmadıklarını sanıyor böyle yaman çelişkiler
İftarda çok yedin galiba gelemedinGeçmiş okuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?