Hayır takarken diyorum bunun fermuarını yapanın amacı ne şunu üç taraflı yapsana takıp çıkarması kolay olsunSıra da bana geliyorne zor onları geçirmek ya evlerden ırak az kaldı yakında bi cesaret yıkarım ben de
Nasılsın kurabiye canavarımGünaydın
İftarda çok yedin galiba gelemedin
Bir şey mi dokundu acabaGündüz midem rahatsızdı hep uzandım sözde bi dışarı çıkarım diyodum oda olmadı.
Sancı vurup durdu mideme iftardan sonrada bulantı oldu orda da uzandım tansiyonum düştü sinir oldum sütlaç vardı mis gibi yiyemedim
Bilmiyorum ki üşüttüm mü noldu. Küçük kızda iki gün önce böyleydiBir şey mi dokundu acaba
Geçmiş olsun bonusum
Dikkat et kuzum akşamları kekik çayı iç herhangibi bir mikropbik bir durumsa belki iyi gelirBilmiyorum ki üşüttüm mü noldu. Küçük kızda iki gün önce böyleydi
Anlıyorumİyiyim. iyiyim iyiyim. valla iyiyim haa
Sen nasılsın negom
Çok şükür bende iyiyimİyiyim. iyiyim iyiyim. valla iyiyim haa
Sen nasılsın negom
Anla beni yigidimAnlıyorum
Yoğun oluyorlar iftar saatinde bile işleri bitmemiş oluyor ondandır. Erkenden gidip söylerse saatinde hazır olur ,iftara yakın giderse asabi olurlarBugün dışarı işlerim var kız dışarı çıkalım deyip tuturdu onula dışarı çıkacağım evde gram yemek yok fırın yemeği yaptır dedim eşime ramazanda fırıncılar çok sinirli oluyor dedibahaneye bak yaaa bende sinirliyim deyip yemek yapmasım mı acep
Erkenden söyle dedim işine gelmiyorYoğun oluyorlar iftar saatinde bile işleri bitmemiş oluyor ondandır. Erkenden gidip söylerse saatinde hazır olur ,iftara yakın giderse asabi olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?