Yok canım belli ki değil
Yediğim hiçbir şey durmuyor içimdeAkşam acile gideyim diyorum şimdi randevu bulamam eşim de yok yalnızım.
Yok canım sıradan günler işte.Aynen acile git. Kötü etki bırakıcak bir şey yaşadın mı şu son günlerde?
Gebelik gibi bir durum?Yok canım sıradan günler işte.
Berbat bi his uykudan uyandırdıAllah tüm hastalarla birlikte bana da şifalar versin
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? O da bulantı kusma yapabiliyor.Yok canım sıradan günler işte.
Berbat bi his uykudan uyandırdıAllah tüm hastalarla birlikte bana da şifalar versin
Yok canım olmaz.Gebelik gibi bir durum?
Aa daha önce çok sistit oldum ama hiç olmamıştı böyle. Acilde idrar alırlarsa çıkar gece.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? O da bulantı kusma yapabiliyor.
Bi bulantı ilacı verirler kendine gelirsin en azından aynı ishal gibi kusmada su kaybı yapıyoYok canım olmaz.
Bi sıkıntın var mı ki?Aa daha önce çok sistit oldum ama hiç olmamıştı böyle. Acilde idrar alırlarsa çıkar gece.
Benim oğlum da olmuştu öyle bizde şaşırmıştık.Aa daha önce çok sistit oldum ama hiç olmamıştı böyle. Acilde idrar alırlarsa çıkar gece.
Evde vardı onu içtim dün ama içimde durmadı bi işe de yaramadı.Bi bulantı ilacı verirler kendine gelirsin en azından aynı ishal gibi kusmada su kaybı yapıyo
Yok canım sistit belirtisi hiç.Bi sıkıntın var mı ki?
Midemde bi sorun yoktur öyledir umarım.Benim oğlum da olmuştu öyle bizde şaşırmıştık.
Bekleme kuzum git bi acile çok halsiz kalırsınEvde vardı onu içtim dün ama içimde durmadı bi işe de yaramadı.
Yok canım sistit belirtisi hiç.
Çok tatlıyım diye alttan mesaj mı veriyorsunAnaaa kolumda karınca yürüyodu yiyecekler beni a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?