Düzenli Evimiz & Hayatımız

amin inş. Biz sabaha yine ateşli olarak uyandık oğlum ateşlenmiş ilacını içirdim bakalım düştü gibi sanırım.Erkenden uyanmak zor olacak benim için gece de geç uyudular bakalım Allah yardım ediyor.Her misafir sonrası benim oğlan ateşleniyor Gece üzeri hep açık örtüyoruz tekrar açıyor nasıl bi huy anlayamadık.

Günaydın:)
Nego Ödevleri alamıyorum canım midem berbat
Geçmiş olsun canım gastrit yada reflü mü var? Bizim ailede genetikte oruç zorluyor bu yüzden bazı yemekleri yiyemiyorlar ablalarım ve annem bu şekilde.İlaçları hep var mide koruyucu gaviscon falan.Gavisconu ben hamileyken kötüleştiğimde kullandım iyi bi ilaç rahatlatıyor içeriği doğal gibi birşeymiş zaten.Öyle bi durum varsa aile hekimliğine görün gerek olursa yazar sanada.

Aa daha önce çok sistit oldum ama hiç olmamıştı böyle. Acilde idrar alırlarsa çıkar gece.
Bizim oğlanın idrar tahlilinde sınırda çıktı karnı ağrıyordu istifra etti bi kaç kez.O da daha önce havuzda yüzdüğü her yıl geçirdiği için tekrarlıyor idrar yolu enfeksiyonu.

Geçmiş olsun canım
Levaiz canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…