Sayılı gün çabuk gecerSelam canlarbi baktım ramazanın 17.günüymüş ne kadar çabuk geçiyor zaman.
Antibiyotikten sonra daha iyiyiz bonuscum ateş olmadı tekrar biraz öksürük ve burun akıntısı vargolgefeslegeni nasıl oldunuz?
Oda geçer inş artık yaz moduna girersinizAntibiyotikten sonra daha iyiyiz bonuscum ateş olmadı tekrar biraz öksürük ve burun akıntısı var
İnşallahOda geçer inş artık yaz moduna girersiniz
Hiç şöyle bi kadın olamadım ya
Bunlar kıymetli oluyor yaa
Eşim yemekli alışveriş yapıp geldi herzamanki gibi yanlış malzeme almış
Bunlar kıymetli oluyor yaa
Ahhh civciv hala var da bunalımdan bunalıma girmekle meşgulSaricivcivcikcik hala varda bize yok
Allah kolaylık zihin açıklığı versin inşallah kpss ye mi hazırlanıyorsun canım ?Ahhh civciv hala var da bunalımdan bunalıma girmekle meşgulsınava 3 ay kaldı çok stresliyim.
Burayı da arada bi okuyorum ama yazmıyorum sohbete dahil olursam derse gidemiyorum çünkü sohbet tatlı geliyo
Ama özledim sizi
Bence değilSalata kurutucu gerekli birşey mi
Yer varsa ufak boylar iyi oluyot ama yer yoksa hiç gerek yokSalata kurutucu gerekli birşey mi
Çok geçmiş olsun canımamin inş.Biz sabaha yine ateşli olarak uyandık oğlum ateşlenmiş ilacını içirdim bakalım düştü gibi sanırım.Erkenden uyanmak zor olacak benim için gece de geç uyudular bakalım Allah yardım ediyor.Her misafir sonrası benim oğlan ateşleniyor Gece üzeri hep açık örtüyoruz tekrar açıyor nasıl bi huy anlayamadık.
Sakin ol civciv seni stres yoruyor kendine güven o kadar çalıştın inşallah güzel sonuç alırsınAhhh civciv hala var da bunalımdan bunalıma girmekle meşgulsınava 3 ay kaldı çok stresliyim.
Burayı da arada bi okuyorum ama yazmıyorum sohbete dahil olursam derse gidemiyorum çünkü sohbet tatlı geliyo
Ama özledim sizi
Hiç kullanmadımSalata kurutucu gerekli birşey mi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?