Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğru diyosun. Uykuyla ömrüm geçiyor gibi hissedip kalkıyorum. Kanıma girme dur tosbik zaten gözüm yatakta

Doktora git gel, beben uyuyunca gün içinde uyu, ev is diye kafana takip yorma kendini, büyükler yok demiştin dimi, dinlen işte biraz

Hey maşallah. Bide bana diyor. Benimki sade çene. Boş

Sana 2020 de kendine kötü şeyler söylemeyi yasaklayalım. Kendini boş görmek nedir sopalıksın. Annesin sen kadınsın bir başkası için tesbih çekebilen dua edebilen insansın neren boşmuş?

Ha zayıfsın o ayrı

Övüyor musun dovuyor müsün belli değil

Akşama gelirler okulları kaldı bugün. Hepsi çok küçük benim. Herkesi ben yikiyom herkesin kıçını ben siliyom

Seneye daha rahat olursun kuzum, tadını çıkar, benim yok ama etrafımdakiler öptürmüyorlar bile

Günaydınlar mutlu huzurlu hafta olsun inşallah :) kizz canına mi susadın tövbe yarrabim 4 yatilip 7 de kalkılır mı beni kazimalari lazım yataktan yat dinlen allah korusun hasta olursun senin sana ihtiyacı olan 3 yavrun var maratonu ne zaman olsa yaparız yok sana maraton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…