O yataklarını toplamıştır. Kahvaltı sofrasını kaldiriyordur kesinNegomun horozu ötmedi mi acabaa
O yataklarını toplamıştır. Kahvaltı sofrasını kaldiriyordur kesin
Hey maşallah. Bide bana diyor. Benimki sade çene. BoşBende toplim gelmeden gelince toplu görsün
Gece yatmadan akşamdan kalan mutfağıda topladım sabaha kolaylık olsun diye
Doğru diyosun. Uykuyla ömrüm geçiyor gibi hissedip kalkıyorum. Kanıma girme dur tosbik zaten gözüm yatakta
Hey maşallah. Bide bana diyor. Benimki sade çene. Boş
İstanbul a son gittiğimde rüzgar dan sinüzit olup on gün yatmistim. Kafam yere düşecek gibiydiİstanbul lodostan uçuyor baya balkon kapısına az dokunsam itiyor beni
Akşama gelirler okulları kaldı bugün. Hepsi çok küçük benim. Herkesi ben yikiyom herkesin kıçını ben siliyomDoktora git gel, beben uyuyunca gün içinde uyu, ev is diye kafana takip yorma kendini, büyükler yok demiştin dimi, dinlen işte biraz
Namazı kilayim tosbik uyudun kaldın mı kız sesin gelmiyor
Akşama gelirler okulları kaldı bugün. Hepsi çok küçük benim. Herkesi ben yikiyom herkesin kıçını ben siliyom
39 oldum geçen günŞükür benim biri büyük 16 yaşında ergen teyzesi.
Sen kaç yaşındaydın terlikçiğim?
Sana 2020 de kendine kötü şeyler söylemeyi yasaklayalım. Kendini boş görmek nedir sopalıksın. Annesin sen kadınsın bir başkası için tesbih çekebilen dua edebilen insansın neren boşmuş?
Ha zayıfsın o ayrı
Seviyor beniÖvüyor musun dovuyor müsün belli değil
Övüyor musun dovuyor müsün belli değil
Akşama gelirler okulları kaldı bugün. Hepsi çok küçük benim. Herkesi ben yikiyom herkesin kıçını ben siliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?