Ablamla ortak bi arkadaşımızın olmuş böyle hiç bişey bulunamadı en son antidepresanlarla geçmiş
Kızlar dörtte yat yedide kalk nasılsınız
Bebem ağladı durmadı kilamadim ben. Keraati bekliyom şimdiKalkış kısmı zor oldu ya, namaz olmasa kahvaltı umrumda olmaz yatardım yanı, kalktık mecbur
Uyuycaniz mi
Bebem ağladı durmadı kilamadim ben. Keraati bekliyom şimdi
Uyuycaniz mi
Öksürüyor geçmedi öksürüğü tekrar goturcem. Ciğerine iner diye korkuyorum. Allah'ım korusunBebeler önemli kuzum, kılarsın güneş bir yerini alsın
bilmiyorum çok açım ve pc de yapmam gerekenler var
Öksürüyor geçmedi öksürüğü tekrar goturcem. Ciğerine iner diye korkuyorum. Allah'ım korusun
Bebeleri olanlar ve rahatsızlığı olanlar dinlensin, uykusuzluk zarar her turlu, dinleninterliksuu
Doğru diyosun. Uykuyla ömrüm geçiyor gibi hissedip kalkıyorum. Kanıma girme dur tosbik zaten gözüm yataktaBebeleri olanlar ve rahatsızlığı olanlar dinlensin, uykusuzluk zarar her turlu, dinleninterliksuu
Şimdi birazdan temizliğe başlarsan sasirmiycamSabah uyanıp uyudum mu hiç iyi gelmiyo bana kafam sepet oluyo.
İstemsizce robotik hareketkerle sofrayı topladım elim yatağıma gidiyor topliyim diye tövbe est
Maratona mi cikacaz kız. Bana gaz vermeyinTerliksu uyuma bebenle birlikte öğle uykusuna yatarsın
Maratona mi cikacaz kız. Bana gaz vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?