Gebelik belirtisi gibi senin durumum kuzumUyudum canım biraz sakinleşince ama yine bulantıyla kalktım. Hem de nasıl halsizim, yalnız çıkmayı istemiyorum
Midem hasta oldu JesimNoldu sana canimmmmmm
Aslında mümkün değil ama mucize olacaksa bilememGebelik belirtisi gibi senin durumum kuzum
Şöyle durumlar var üstüne adet görme diye gecen ayınıda sorğula bu kadar bulantı akla hamilelik getiriyor kuzum.Midem hasta oldu Jesim
Akşam acile gideceğim inşallah önemli bir şey değildir
Aslında mümkün değil ama mucize olacaksa bilemem
Ayrıca bu kadar kötü mü oluyor ya bana nedense hep hamilelik bulantısı tatlı bi durum gibi geliyor
Deme öyle hiç deme Allah nasip etti mi mümkün olamayacak bir şey var mı?Aslında mümkün değil
Geçmiş olsun levaiz inşallah önemli bir şey yokturUyudum canım biraz sakinleşince ama yine bulantıyla kalktım. Hem de nasıl halsizim, yalnız çıkmayı istemiyorum
Hemen geliyorumBen giriyorum depresyona girsenize sizde neydim yalouz
Haklısın BonusumDeme öyle hiç deme Allah nasip etti mi mümkün olamayacak bir şey var mı?
Saol inşallahGeçmiş olsun levaiz inşallah önemli bir şey yoktur
Safra sorunlarında da bulantı olur levaiz aklıma geldi belirtileri bilmiyorum tabiHaklısın Bonusum
Saol inşallah
Depresyon miilli hastalığımız depresyon hırkalarımız baş ucumuzdaKız noldu böyle depresyon ışığını gören geliyor
Valla eşime söyliyim alsın devirek böreğe döktüydüm sonuncuyu
Ben üye olmadan önce komik mesajlara gülemeyince sinir oluyordumKız noldu böyle depresyon ışığını gören geliyor
Taşınıyor musunuz canım hadi hayırlısı Allah kolaylık versinGünaydın canlaryağmurlu soğuk bı güne merhaba
Hafta sonu köydeki evi temizlicez sanırım haftaya da çıkmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?