- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol cancağzım ❤Çok geçmiş olsun canım
Sakin ol civciv seni stres yoruyor kendine güven o kadar çalıştın inşallah güzel sonuç alırsın
Bende sabah gideyim diyorum belki sıra bulurum. Sorun yokmuş çok şükür sende.Nego çıkınca soyle demiştin sonuçlarım normal çıktı
İki ay önce de smear vermiştim oda temiz çıkmıştı.
Doktor kullandığın antibiyotiklerin yan etkileri olabilir dedi.
Adet düzensizliğinin nedeni başlı başına sadece stres bile olabiliyor ne yazık ki.
Ben hayıt otu kürüne baslicam kadınsal hastalıklara çok iyi geliyormuş
Nego kullanmadıysa gerekli degildirHiç kullanmadım
İyi öğlenler canlar. Sınav haftası maalesef çok yoğunum. 1 hafta temel ihtiyaçları ancak yerine getirebileceğim. Beni iftara davet ederseniz memnun olurum18 nisan ödevi
Muslukları parlatmak.
Bir giysi bölümünü düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Anka
Kolay gelsin canım. Buyur gelİyi öğlenler canlar. Sınav haftası maalesef çok yoğunum. 1 hafta temel ihtiyaçları ancak yerine getirebileceğim. Beni iftara davet ederseniz memnun olurum
Bendeİyi öğlenler canlar. Sınav haftası maalesef çok yoğunum. 1 hafta temel ihtiyaçları ancak yerine getirebileceğim. Beni iftara davet ederseniz memnun olurum
Depresyon ne ya zengin hastalığıHiçbir şeyin eskisi gibi tadı yok şöyle ağız tadıyla bir depresyona giremiyoruz
O zaman tüm servetimi kaybetmişimDepresyon ne ya zengin hastalığı
İyi yarın sendeyimKolay gelsin canım. Buyur gel
Beni mi davet ediyorsun, sen de mi davet istiyorsun
Götür beni gittiğin yereİyi yarın sendeyim
Beni mi davet ediyorsun, sen de mi davet istiyorsun
Ya geçen gün bununla ilgili komik bir paylaşım vardı kaydetmemişim o geldi aklımaO zaman tüm servetimi kaybetmişim
Uyudum canım biraz sakinleşince ama yine bulantıyla kalktım. Hem de nasıl halsizim, yalnız çıkmayı istemiyorumBekleme kuzum git bi acile çok halsiz kalırsın
Noldu sana canimmmmmmUyudum canım biraz sakinleşince ama yine bulantıyla kalktım. Hem de nasıl halsizim, yalnız çıkmayı istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?