Kaç kilosun. Ben dünyayı yiyin. Sen benim kadar hayatta yemiyondurZayıf olmasaydı diğer şeylerini övdüm.
Benim vucudumda 2 terliksu var düşünebiliyomoson
Zayıf olmasaydı diğer şeylerini övdüm.
Benim vucudumda 2 terliksu var düşünebiliyomoson
Günaydınlar mutlu huzurlu hafta olsun inşallah :) kizz canına mi susadın tövbe yarrabim 4 yatilip 7 de kalkılır mı beni kazimalari lazım yataktanyat dinlen allah korusun hasta olursun senin sana ihtiyacı olan 3 yavrun var maratonu ne zaman olsa yaparız yok sana maraton
Niye opturmuyorlar ki. Allah nasip etsin inşallahSeneye daha rahat olursun kuzum, tadını çıkar, benim yok ama etrafımdakiler öptürmüyorlar bile
Kaç kilosun. Ben dünyayı yiyin. Sen benim kadar hayatta yemiyondur
O bebeleri doğurup hala 50 kilo musun kız, bak ben de sogudum birden
Kanıma girme zaten gözüm yatakta. Uyurum şimdiGünaydınlar mutlu huzurlu hafta olsun inşallah :) kizz canına mi susadın tövbe yarrabim 4 yatilip 7 de kalkılır mı beni kazimalari lazım yataktanyat dinlen allah korusun hasta olursun senin sana ihtiyacı olan 3 yavrun var maratonu ne zaman olsa yaparız yok sana maraton
Uyu dinlen ben uyurken burdaydin uyudum uyandım buradasınKanıma girme zaten gözüm yatakta. Uyurum şimdi
Aynen bendeeeee
Kim o 50 kilo olanO bebeleri doğurup hala 50 kilo musun kız, bak ben de sogudum birden
Korkutuyorsunuz kızlar beni yaKim o 50 kilo olan
Ya bu ergenlik ne zaman başlıyor Benin 8 yaşındaki şıpa bana trip atmaya atarlanmaya başladıŞükür benim biri büyük 16 yaşında ergen teyzesi.
Sen kaç yaşındaydın terlikçiğim?
Amin canımAllah şifa versin kızlar. Bu ara çok hastalıklar arttı
Oo doğum çantası hazırlanmışBugün ne yaptım
Ütü yaptım
Doğum çantamı hazırladım
Oğlanın yıkayacağım şimdi
1 makine çamaşır astım
1 makine katladım
Neyin var canımhayirli aksamlar kizlar
bugun hicbirsey yapmadim yapamadim
Allah tan dün ütümü bitirmistim
Mesajlarını okurken kahkaha atarak okuyorumBugün 4 makine çamaşır yıkadım.
Evi toparladım sonra gezmeye çıktım pişman oldum kızımla avmye gittik tam bir faciaydı.
Eve geldim balkonda yorgan yok balkondan baktım yokhemenn aşağı inip baktık biri kenara koymuş ayyy ne sevindim bulunca.
Şimdi onu bir daha yıkıcam ama yarın yağmur gösteriyor bugün felaket lodos vardı. Yorganlar yarım saatte kurudu.
1 sepet dolusu ütüm var ama canım bir şey yapmak istemiyor ya kızı da uyuttum bende devrildim yatıyorum.
O hepimizin ruhunda var ah ahAman negohanımcım. Prenses oldum da pamuk prenses oldum. Hizmetçilik ruhumda var
Toz torbaliysa dikey süpürgen ben torbasını yıkıyorum acayip güzel çekiyor
Kızlar size bir pratik bilgi, o dikey süpürgenin torbasının üstüne iki tane ıslak mendili çapraz üstüne örtecek şekilde koyun, böylece torba hiç kirlenmiyor, içini dökeceğiniz zaman mendili kalıp gibi alıp atıyorsunuzArnica, küçük bir torbası var yıkadım geçen hafta, olduğu kadar artık
Benim içimde de senden 2 tane varKorkutuyorsunuz kızlar beni ya
Zayıf olmasaymış iyiymişSana 2020 de kendine kötü şeyler söylemeyi yasaklayalım. Kendini boş görmek nedir sopalıksın. Annesin sen kadınsın bir başkası için tesbih çekebilen dua edebilen insansın neren boşmuş?
Ha zayıfsın o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?