- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
En iyisi dönmemekYav boş dönüyorum sanki bugün evde yapıyorum ediyorum arkamı dönüyorum bişey yok
En sevdiğim aydınlanma çok güzel bir his bir ışık içeri girmesi gibiYemeğe karar vermişimdir
𝙄𝘼𝙈𝙆𝙄𝙉𝙅𝙄 on Instagram: "wow…🙊 Thank you for loving us💕 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 왜이렇게 잘해???ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 릴스장인👍 #눈은좀떠 #18개월아기 #아들 #아들맘 #"
649K likes, 10 comments - iamkinji_woojoo on March 23, 2022: "wow…🙊 Thank you for loving us💕 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 왜이렇게 잘해???ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 릴스장인👍 #눈은좀떠 #18개월아기 #아들 #아들맘 #".www.instagram.com
Bende pazar günüden çarpan aile fırtınasının izlerini kaldırıyorumsırtıma yülediğimm sokuşturduğum her enkaz parcalarısına bakıp sen buraya ne zaman konuldun deyip fırlatıyorum
O yüzden kolum kanadım kalkmıyor bu ara
Ütü terapisi yapsam iyi olur
Bana donları saydırma şimdiKaç parçan var efser kardeşim eşlik ederim sana eğer sende dilersen ve isterseno fırtınalarda bi gün birini çatıdan savuracam ama dur bakalım
Don mu anaa hani şu içimize giydiğimix giyer giymez kırışır yapma annem yapma guzumBana donları saydırma şimdibayağı var işte
Depresyonda en iyi terapiDon mu anaa hani şu içimize giydiğimix giyer giymez kırışır yapma annem yapma guzum
Süpürgem ortada gafam bi hoş uzandım kalkıyorum onu bitirimBonus geliyon mu ?
İlk defa gafama odun yedim içim bi hoş oldu
Ben çıkıyorum sen çağırıyorsun hep ya
Ne yapcanYemeğe karar vermişimdir
𝙄𝘼𝙈𝙆𝙄𝙉𝙅𝙄 on Instagram: "wow…🙊 Thank you for loving us💕 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 왜이렇게 잘해???ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 릴스장인👍 #눈은좀떠 #18개월아기 #아들 #아들맘 #"
649K likes, 10 comments - iamkinji_woojoo on March 23, 2022: "wow…🙊 Thank you for loving us💕 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 왜이렇게 잘해???ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 릴스장인👍 #눈은좀떠 #18개월아기 #아들 #아들맘 #".www.instagram.com
AleykümselamSelam kızlar
Dün bende beyti yapmıştım ondan iç arttı lahmacun içine çevircem hazır lavaşla laho yapıcamNe yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?