- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Senin makine kaç kere çalışıyor günde devamlı bulaşık makinesi boşaldı diye okuyorum
JES uuyurken yüz ovalama çok oluyor. Bana da büyüdü giydirme derlerdi ama uzun süre ya eldiven ya çorap geçirmiştim. Ama sen annesin kendini Sakin olmaya alıştır olur mu?
Jes çok pardon kuzum benim kız manyak bakma sen onaTişikkirler anka ablası çok iyi ferahlattın karşim sağol
Gör Benim ütüme ne laf edecek
Hi babe ,Hi Lora
Kaç çift ne ütüledin yazmirsin kiGör Benim ütüme ne laf edecek
Benim bidaha içesim geliyor ya hergün bir heyecanTam hoca Allahu Ekber derken bitirdiğim su var ya o tutuyor beni işte
Donları da katıyor mu acaba ütü parçası sayarkenKaç çift ne ütüledin yazmirsin ki
AynenKaç çift ne ütüledin yazmirsin ki
Aynı benBenim bidaha içesim geliyor ya hergün bir heyecan
Ütülemeye üşenmem ama sayarken üşenebilirimKaç çift ne ütüledin yazmirsin ki
Hi babe ,
Sayılmalı hele paçalı donDonları da katıyor mu acaba ütü parçası sayarken
Vakit öldürüyorum resmen yaa telefon olmadan çok sıkıcı. Eşiminkini alınca sanki zorunlu misafirlikteymisim gibi öyle sıkıcıNe var ne yok ne demek ingilizcede
Çok mahsun bir ifade olmuşDonları da katıyor mu acaba ütü parçası sayarken
Nevresimleri atmıyorum ben atmam gerekirse mutlaka narinde ve erken çıkarıyorum yetişirsem ıslağı gidiyor nemi kalıyor koy bi yere evin sıcağına kurusunEfser dün nevresim degiştim. Kururtma da kurumıştu nasıl kırış kırış anlatamam ama o an aklıma sen geldin. Ben iki çektim falan azıcık açıldı dedim foto çekip efsere mi atsam kalp krizi geçirirsin diye atmadım yatınca düzeldi ama açıldı kırışıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?