- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Toz bezi de ütülüyon muÇok mahsun bir ifade olmuş
Enteresan bi şekilde yatınca da kırışıyor.Efser dün nevresim degiştim. Kururtma da kurumıştu nasıl kırış kırış anlatamam ama o an aklıma sen geldin. Ben iki çektim falan azıcık açıldı dedim foto çekip efsere mi atsam kalp krizi geçirirsin diye atmadım yatınca düzeldi ama açıldı kırışıklar
Bilmiyorsun anka o biraz şey
Kurutma makinem olunca kendimi bile kurutmaya atarımNevresimleri atmıyorum ben atmam gerekirse mutlaka narinde ve erken çıkarıyorum yetişirsem ıslağı gidiyor nemi kalıyor koy bi yere evin sıcağına kurusun
Yagmur vardı bende atmıyorum da mecbur kaldım. Evin içinde de küf oluyor. Toplar varmış onlar az kırıştırıyormuş. Normal kıyafeti ütülü gibi çıkarıyor ama nevresimler fena.Nevresimleri atmıyorum ben atmam gerekirse mutlaka narinde ve erken çıkarıyorum yetişirsem ıslağı gidiyor nemi kalıyor koy bi yere evin sıcağına kurusun
Toz bezi de ütülüyon muevlendigimden beri toplasan 20 lere ütü açmadım ben 5 sene bitecek
Sus kız duymasınEnteresan bi şekilde yatınca da kırışıyor.
NeyBilmiyorsun anka o biraz şey
Serken düşünmüyorum eğer onu çekmeceye koyarsam gider gelir bakıp bakıp onu yamuk buruşuk duruşu beni rahatsız ediyorEfser dün nevresim degiştim. Kururtma da kurumıştu nasıl kırış kırış anlatamam ama o an aklıma sen geldin. Ben iki çektim falan azıcık açıldı dedim foto çekip efsere mi atsam kalp krizi geçirirsin diye atmadım yatınca düzeldi ama açıldı kırışıklar
İnşallah duymazNegonun sıfat
Tövbe tövbeYeni gelinken ben kalkınca kırışan yerleri ütülerdim üstten cahillik işte
Aynen ben de yıka kurut ser yapıyorum nevresim katlama derdim olmuyorSerken düşünmüyorum eğer onu çekmeceye koyarsam gider gelir onu yamuk buruşuk duruşu beni rahatsız ediyor
Onun için yazları seviyorum yıkayıp kurutup hemen seriyorum
Tabi kardeşim tövbemi ettimTövbe tövbe
Burda birisi klozet takımını ütülüyordu kimdi hatırlayamadım. En ilginç o gelmişti banaYeni gelinken ben kalkınca kırışan yerleri ütülerdim üstten cahillik işte
Onu değişince hemen yeniyi sermiyonuz mu olumAynen ben de yıka kurut ser yapıyorum nevresim katlama derdim olmuyor
Toz bezi de ütülüyon muevlendigimden beri toplasan 20 lere ütü açmadım ben 5 sene bitecek
Burda birisi klozet takımını ütülüyordu kimdi hatırlayamadım. En ilginç o gelmişti banakimse selam olsun
Gör nego gör. Benim adım tembele çıkmışAynen ben de yıka kurut ser yapıyorum nevresim katlama derdim olmuyor
Yok havalansın azcık yatakOnu değişince hemen yeniyi sermiyonuz mu olum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?