Düzenli Evimiz & Hayatımız

Enteresan bi şekilde yatınca da kırışıyor.

Nevresimleri atmıyorum ben atmam gerekirse mutlaka narinde ve erken çıkarıyorum yetişirsem ıslağı gidiyor nemi kalıyor koy bi yere evin sıcağına kurusun
Kurutma makinem olunca kendimi bile kurutmaya atarım
Kırışmak dert değil illa ki kırışacağız

Nevresimleri atmıyorum ben atmam gerekirse mutlaka narinde ve erken çıkarıyorum yetişirsem ıslağı gidiyor nemi kalıyor koy bi yere evin sıcağına kurusun
Yagmur vardı bende atmıyorum da mecbur kaldım. Evin içinde de küf oluyor. Toplar varmış onlar az kırıştırıyormuş. Normal kıyafeti ütülü gibi çıkarıyor ama nevresimler fena.

Serken düşünmüyorum eğer onu çekmeceye koyarsam gider gelir bakıp bakıp onu yamuk buruşuk duruşu beni rahatsız ediyor
Onun için yazları seviyorum yıkayıp kurutup hemen seriyorum

Son düzenleme:
Toz bezi de ütülüyon mu evlendigimden beri toplasan 20 lere ütü açmadım ben 5 sene bitecek
Levaiz cim neden şaşırdın rüzgarlı yerde oturuyom ben rüzgar ütülü gibi yapıyor hemen katlayıp koyuyom kırışcak bir şey varsa şimdide kurutma var nevresim hariç hemen katlarsam jilet jilet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…